Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Bodor

veterán

válasz liszi70 #34907 üzenetére

Lehetne kicsit több is, de az a 5 MB különbség szerintem a 880G chipset-nek is köszönhető. Én azt mondom, hogy a teszteket elnézve a legmagasabb 4K olvasási értékeket az Intel P67 és Z68-as chipsettel rendelkező alaplapok hozzák , asztali gépekben . De javítsatok ki, ha nem így van. Azért el kell mondanom, hogy szerintem én sem érezném meg valós használat közben azt a 5 MB különbséget, szóval szerintem jók az értékeid!!

szunya1: Most erre mit mondjak. Kivétel erősíti a szabályt ! Adata-t valószínű sikerült jobban konfigurálni. . .

kilozsul: Laptopban általában mindig gyengébben muzsikálnak az SSD-k a gyengébb vas miatt. S510 Aszinkron chipeket kapott, melyek azért lassabbak teljesítményben. Idézet: "míg az S511 szinkron, addig az S510 az olcsóbb aszikron NAND flash chipeket kapja meg, ez utóbbi pedig jóval lassabb működésre képes ha kevésbé, vagy egyáltalán nem tömöríthető adatokkal kell műveleteket végeznie"

Mivel az SSD-d Sandforce vezérlős, ezért vagy ATTO-val mérj, vagy CDM-nél .All 0x00 -val. Így valósabb eredményeket fogsz kapni.

Egy kis INFO.

Ajánlom még elolvasni ezt a cikket hátha rátalálsz a bibire.

pigsty: 5-7 K :F Egy kis olvasnivaló...

Ringman: Biztos, hogy ragaszkodsz ehhez a Kingmax-hoz? :U Se az SSD-vel, se a vezérlővel nincs túl sok ( talán semennyi) tapasztalat itt a topikban....

Aktív témák