Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
válasz
LGLuke
üzenetére
Tömeges meghibásodásokról nem tudok/tudunk. Ha voltak is problémák régebben (pl: vertex2-nél), azokat firmware frissítésekkel már megoldották.
A tartozékokról meg szerintem érdemes érdeklődni az eladónál mielőtt veszed (már ha nincs benne a leírásban). Tudomásom szerint a Crucial-hoz és Vertex-hez csak a papír dobozt kapod, amibe be van csomagolba
de a többi mellé adnak beépítő keret, csavarokat. Viszont létezhetnek OEM verziók amikhez nincs, úgy tudom Samu is tervezi, nem tom kapható e már.Bodor: Kitartást, jó munkát. Én itthon döglök

-
válasz
LGLuke
üzenetére
Crucial és Vertex-hez nem adnak általában semmit, samuhoz ezek járnak,attól függen, hogy D vagy N-es) (Balage76 linkelte anno a képet), ADATA-hoz meg beépítőkeret és Acronis True Image HD szoftver.
"Vagy esetleg valamelyik modell esetében érkezett-e hír tömeges meghibásodásról, kompatibilitási problémáról."
Szerinted akkor az ajánlottak között lennének?
Amúgy meg mindegyik esetében FW frissítéssel is kezdhetsz, ha nem a legutolsó FW lenne rajtuk már.
Aktív témák
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de a többi mellé adnak beépítő keret, csavarokat. Viszont létezhetnek OEM verziók amikhez nincs, úgy tudom Samu is tervezi, nem tom kapható e már.
Amúgy meg mindegyik esetében FW frissítéssel is kezdhetsz, ha nem a legutolsó FW lenne rajtuk már.