- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Aktív témák
-
Bodor
veterán
Vagy szétesik, vagy nem . Nem tud nagyon vagy kicsit. Nekem még sosem esett szét a raid tömböm,pedig 3 éve azon élek. Lehet csak szerencsém volt, de nem értem miért riogatják az embereket egyesek a raid tömb szétesésével és az evvel járó esetleges adatvesztéssel. Volt , hogy kilazult az egyik ssd kábele, és csak a másikat látta a bios, de aztán visszadugtam és ment simán. Áramszünet sem ssd-nek sem hdd-nek nem jó, nekem van egy kis 10 percre elegendő szünetmentes tápegységem, ha néha áramszünet van, akkor sincs gond. A "C" meghajtót meg érdemes időközönként leghostolni egy hdd-re , így kiküszöbölted a fárasztó újratelepítést. és adatvesztést.
-
fagy53
nagyúr
Ha sérülés éri az adatokat akkor szétesik, nem kicsit, nem nagyon hanem szétesik.
Áramszünet nem biztos, hogy irreverzibilis hibát okoz, újra delejhez jutva minden mehet normálisan tovább. Fontos, nehezen pótolható adatokat különben sem csak a RAID0-án kell tárolni. Nagy jelentősége szerintem már nincs a RAID0-nak, gigafájlok másolásánál jöhet jól, de a mai szingli SATA3-as SSD-vel összehasonlítva ebben sincs érdemi különbség.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Borderlands 4
- Bluetooth hangszórók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby rádiós topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest