Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Aktív témák
-
Bodor
veterán
Vagy szétesik, vagy nem . Nem tud nagyon vagy kicsit. Nekem még sosem esett szét a raid tömböm,pedig 3 éve azon élek. Lehet csak szerencsém volt, de nem értem miért riogatják az embereket egyesek a raid tömb szétesésével és az evvel járó esetleges adatvesztéssel. Volt , hogy kilazult az egyik ssd kábele, és csak a másikat látta a bios, de aztán visszadugtam és ment simán. Áramszünet sem ssd-nek sem hdd-nek nem jó, nekem van egy kis 10 percre elegendő szünetmentes tápegységem, ha néha áramszünet van, akkor sincs gond. A "C" meghajtót meg érdemes időközönként leghostolni egy hdd-re , így kiküszöbölted a fárasztó újratelepítést. és adatvesztést.
-
fagy53
nagyúr
Ha sérülés éri az adatokat akkor szétesik, nem kicsit, nem nagyon hanem szétesik.
Áramszünet nem biztos, hogy irreverzibilis hibát okoz, újra delejhez jutva minden mehet normálisan tovább. Fontos, nehezen pótolható adatokat különben sem csak a RAID0-án kell tárolni. Nagy jelentősége szerintem már nincs a RAID0-nak, gigafájlok másolásánál jöhet jól, de a mai szingli SATA3-as SSD-vel összehasonlítva ebben sincs érdemi különbség.
Aktív témák
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest