Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Szerintem egyszerűbb, ha a Win7/Vista DVD-ről bootolás után kér az ember egy recovery consolet a recovery options alól a nyelv megadós ablak után alul. Ott parancssorból bármit bárhogy le lehet formázni, de ha bepötyögöd hogy "help format" ki is ír mindent. Pl.:
format C: /q /FS=NTFS /u=16k
format D: /q /FS=exFAT /u=8k
Nekem az allocation unit miatt nem panaszkodott még egyik OS se, XP, Vista, Win7 mind felment 512bit-re, default 4k-ra, és 16k-ra is. (XP-t 512-esen tartom, mert szinte sosem használom, és csak 1,5Gb-ot adtam neki, minimalizálom a helyigényt, a Vista most 16k-n van, mert 512-vel veszettül laggolt, és alapértemezett 4k-val is feltűnt néha hogy belassul, 16k-val fasza)Az exFAT alapból 32k-s, de az is variálható 512bit és 32Mb közt (igen, megabájt), itt a gond az, hogy se a Vista SP1, SP2beta, se a Win7 beta-7000 nem települ fel exFAT-ra, nyafog hogy csak NTFS jó neki.
Adná magát hogy telepítsem NTFS-re, másoljam le a fileokat, formázzam át exFAT-al, és helyezzem vissza a Windows fileokat, de az XP sem fér hozzá minden Vistás filehoz, a bootolós norton ghost se ismer exFAT-ot, természetesen éppen futó Vista alatt sem lehet lekopyzni minden használatban lévő rendszerfilet.Talán be kéne próbálkoznom valami linuxal, de van olyan ami ismer exFAT-ot?

Az egyetlen, amiről tudom, hogy hozzáfér minden létező windows filehoz, és ismer exFAT-ot, az a recovery console. Ezzel 1 gond van: nem tudom hogy kell vele úgy lekopyzni 1 mappát, hogy minden egyes almappa minden fileját átmásolja a megadott helyre. A
copy C:\Windows\ e:\Windows\
copy C:\Windows\* e:\Windows\*
csak a Windows mappa filejait tolja át, a windows mappa almappáihoz hozzá sem szagol, és a help copy nem ad tippet olyan parancsra ami mindent áttolna.Szóval a Vista filejaihoz csak akkor férsz hozzá lemásolni, ha Vista DVD-ről bootolsz, vagy valami alternatív CD-ről, ami nem XP és fel van készítve Vista mahinálásra is (mert az XP nem fér hozzá), plus ekkor ismernie kell exFAT-ot is.
Szerintem veszett ügy.

Aktív témák
- IBM Storwize V3700 Storage Array 24x 2.5" SAS- - HDD nélkül
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest