Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Protoss
senior tag
Hali!
Az adók miatt gondoltam, az Eu csatlakozás után javulnak a külföldön szerzett jövedelem után az adózás. (itthon)
A bér és termelés kapcsolatát jól látod, nem olyan szoros az összefüggés. Inkább a termék (szolgáltatás) feldolgozottságától függ. Tendencia, hogy a szolgáltatásban dolgozók jobban keresnek.
Fontos az is, hogy az adott terméket milyen áron (minden áron :)) tudod eladni. Ezért írtam korábban, hogy a korai kapitalista logika az, hogy mindenki annyit kap amennyit termel. (elég nehéz egy vízfejű vezető hatékonyságát kiszámolni, ráadásul kb fél évig nincs is pontos kép a teljesítményről, vagy három könyvelőből ki készítette a mérleget igazából)
Ja, ha adókról van szó ne feljtsük el, hogy a benzinen mennyi az adó (kb 50%-a) + fizetsz az autópályákért is. (Tudom ne járj autóval:()
Üdv
Aktív témák
Hirdetés
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest