Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Töki
tag
Na csakhogy tisztázzuk a dolgokat. Superman 100%-ig egyetértek veled. Én nem is azt mondtam, hogy mindenki fogja be a pofáját. Sajnos 40 év kommunizmusát nem lehet egyik pillanatról a másikra elfeledtetni, de az biztos nem vezetne megoldáshoz, ha most hírtelen mindenkinek felemelnék a bérét a duplájára. Mert ez csak azt vonná maga után, hogy 10× ekkora lenne a munkanélküliség, és az infláció. Az árakat pedig valószínűleg azért nem csökkenti egyik cég sem, úgy, mint nyugaton, mert feltehetőleg akkor tönkremenne. Én úgy gondolom, hogy a jelenlegi körülmények között nem bír többet a gazdaság. Éppen ezért kell változtatni, méghozzá egy az egész országra kiterjedő új gazdaságpolitikával, amely leváltja a ma hatalmon lévő töketlen vezetők (nem politikai, hanem gazdaságira gondolok) nagy részét, s helyükbe olyat állít, aki két szempont alapján cselekszik 1. A vállalatokat értékteremtő, piacképes, új, ötletekkel és tervekkel (akár radikális változások árán is) kell megújítani.
2. Végre érvényesüljön kishazánkban is az a szlogen, hogy a ''vevőnek mindig igaza van''. És végül nagyon fontos a környezetszennyezés elkerülése.
Tehát még egyszer én örülök annak, hogy legalább már odáig eljutottunk, hogy elégedetlenségünket nem lenyeljük, hanem különböző fórumokon kinyilvánítjuk. De ez csak az 1. lépés. Innentől kezdve már nem segítenek az olyan hozzászólások, amelyek elmesélik még 1000-szer, hogy igen milyen igazságtalanul elbántak velünk, meg, hogy az árak nyugaton alacsonyabbak, a fizetések pedig többszörösei a mo-i átlagnak. Építő jellegű kritikát, ötleteket kellene megfogalmazni. Szerintem sem állapot ez, de engem személy szerint már idegesítenek az örökös sajnálkozások. Egyértelműen változtatni kell, de még egyszer kihangsúlyozom nem az a megoldás, hogy az árakat központilag lecsökkentjük, a béreket pedig az egekbe emeljük, a munkanélkülieket pedig magas juttatásokkal támogatjuk.
Egon:
Pontosan én nem azt mondtam, hogy így jó. Az egyik legnagyobb probléma az adórendszer szerintem is. De sajnos azzal nem segítesz senkin, hogy azt mondogatod magadban, hogy felháborító!
greenface:
Ott a pont, az állami vállatok már-már Gdp nagyságú veszteségét vajon ki kompenzálja, s miből? Persze erre nem a privatizáció lenne szerintem a megoldás, ami ugye újabb lehetőség a zsebek megtöltésére, hanem a szerencsétlen vezetőgárdát kellene leváltani, olyanokra, akik nem a kommunizmusban szerezték a ''piaci'' tapasztalataikat. A monopolhelyzet pedig csak olaj a tűzre.
Aktív témák
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest