- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidus
addikt
Ezt már tíz éve gyűjtögetem, ebay, ph, vatera.
Nincs platinum, mind angol, kisfüzetek meg vannak. A BlackLabel-ek az USA-ból vannak.
Én úgy voltam vele, hogy legelőszőr a 90"-es években megírattam az FF VII.-et PS1-re. az 576 Kbyte újság szerint végigtoltam. Aztán úgy döntöttem beszerzem eredetiben, azt végig toltam, de még mindig vesézgetem mert olvasgatok olyan dolgokról amiket nem csináltam meg.
Aztán jött a VIII. ekkor szintén úgy döntöttem beszerzem visszamenőleg mindet, ami megjelenik azt meg megveszem.
Egyébbként minnél régebbi annál drágábbak, egy FFVII elötti részért, akár több tízezret is elkérnek. Mármint ha hibátlan cd, és manual is van.
A Platinum-ot, és a Greatest Hits kiadásokat nem szabad megvenni, nem képviselnek értéket. de játékra teljesen jók.
A SNES kazettákról nem is beszélve, pl a legolcsóbb(kilistázva) FF III. az ebay-on. És ehhez nincs doboz és leírás, csak a kazetta.
De van 100%-osan, átlagosan.
De van gyűjtői is, annyi az ára.
Új hozzászólás Aktív témák

- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Jövedelem
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest