- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz Tibiajax #22886 üzenetére
nézd, engem nem érdekel, hogy szerencsétlen döbbenten olvasta a fikázásokat, nekem az ingerküszöböm ennél azért magasabb, az övé meg ott van. nem látok itt különösebben bajt. nálam a cgi orgia továbbra sem menti meg a filmet.
"Nem, ezt a történetet nem lehet komolyan venni és igen, ez a film a gyerekeknek és a gyereklelkű felnőtteknek szól. Ha a mozi bejáratánál ott felejted a felnőtt éned, nagyon jól fogsz szórakozni, ha ez nem megy, akkor tényleg csak a fanyalgás marad. A döntés a tiéd. "
nos, gyerekkoróm óta manga és anime rajongó vagyok, irdatlan mennyiségű mecha anime sorozatot benyaltam már ált. iskola előtt is és azokban is több színészi teljesítmény volt, mint ebben. és igen, a bunyó utáni üresjáratokban felnőtt vagyok, mert nem tudok annyira debil hülye büdös kölök lenni, hogy ezt élvezni tudjam. ez van. ezt talán a cikkíró is képes felfogni, bááááár.....
"humoros részeknél zengett a nevetés" - hol volt humoros rész? én kínos erőltetések tucatjait láttam csak, leszámítva hellboy pár beszólását.
az meg egyenesen vicc, hogy a star trek-hez hasonlítja, ami minden téren földbe döngöli a filmet, de minden mást is scifiben... nézd, ez a cikkíró maga vércilki, és rád nézve is kezd kínos lenni, hogy ezt a bohócot linkeledholnap majd jól a földbe döngölöm a wolverine-t is
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!