Hirdetés
- AuraSync kibeszélő topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Random vélemény a twitterről:
Kódjátszma: kevés dilettánsabb, unalmasabb filmet láttam idén/tavaly. Csodálatos elme 2, csak még giccsesebb + felháborítóan szájbarágós.
All→M8
-
callmeakos
veterán
Whiplash
Oké, én is megadom magam, ez a film állati.
Teljesen magával ragadott, és itt ott vannak hibái, összességében mégis jó. Flecher meg... Egy nagy oltári mém lesz, mikor valaki összegyűjti az összes szitokszót, amit ez a faszi eleresztett
És nekem se kérdés hogy J.K Simmonsnak kell elvinnie minden díjat, amit csak lehet.
Nálam eddig abszolút a legjobbak közt van ez a film, egy szinten az American Sniperrelés és a Birdman felett. Mert míg a madárember tetszett, mégse ragadott magával. Viszont a Whiplash és az AS magával tudott. És nálam ez az elsődleges, lényegtele n hogy egyes elemeiben jobb vagy rosszabb valami (egy bizonyos szintig)8/10
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
Bakter ezt komolyan el se hiszem
Pont ma volt róla szó, de inkább nem szóltam hozzá, gondoltam majd eszemben lesz körülnézek.
Nemrég gondoltam veszek valami vacsorát és a boltban mi bökte ki a szememet úgy, hogy majdnem megvakultam?
Ráadásul utolsó darab volt, szóval felfogtam hogy eh nekem kell
4font volt, amit nem sokallok. Otthon is megvettem volna, igaz akkor már szívtam volna a fogam
Egész jó minőségű igyelsőreAll→M8
-
callmeakos
veterán
Jurassic Park 18 éven felülieknek!
Ónabazdmeg
All→M8
-
callmeakos
veterán
Napuff. Nem mondom hogy nem számítottam ilyenre, de azért ez kiábrándító.
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz gyuromoj #59749 üzenetére
A F7 el;g meh, de a JW iszonyatosan bejön ám
Most komolyan, mennyire laza már raptorokat az oldaladra "szelidíteni"? Tetszik hogy nem akarja egy az egyben koppintani az első részt. Alapjaiban ugyanaz, de mégis más. Lehet itt cikizni a CGI-t, lehet cikizni hogy a raptotok maitt komolytalan és "vállalhatatlan", tojom le. Erre a filmre az első nap vetődök a terembe, és magzatpózban fogom feleleveníteni a gyerekkoromApropó. Tegnap esett le hogy itt UK-ban 2 héttel előbb van az Avengers premierje, mint otthon, vagy mondjuk az USÁban. Nem mondom hogy nem kunkorodott egy kaján vigyor a képemre
All→M8
-
callmeakos
veterán
StarLord raptortidomít - Jurassic World - SB Spot
Vin Diesel szarik a gravitációra - Furious 7 SB Spot
Hát utóbbihoz nem tudok semmit hozzáfűzni. Sírok a nevetéstől
All→M8
-
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
válasz devil-k #59650 üzenetére
Például az a rész, amikor a két német csajnál vannak. Van haszna annak a résznek Norman miatt, de túl hosszúnak éreztem. Az a rész nem kellett volna amikor bemegy a többi. Vagy mondjuk az, amikor Normanre rátalál az SS tiszt azt ott hagyja. Na annak mennyi esélye van? Persze egy olyan habitusú mazsolátol mint Norman kítellik hogy otthagyja az ellent, de akkor is. Ez már kicsit sok volt.
Meg talán maga a finálé. Örülök a film szempontjából hogy úgy alakult a dolog ahogy, mert ilyen helyzetben ez következik be, de azért amit összepöcsöltek a nácik. Mint valami rajzfilmfigurák
Ha nem fogy el a lőszerük lehet túlélik.All→M8
-
callmeakos
veterán
Fury
Újabb gyomros, nekem amiért nem moziban láttam. Tényleg egy remek film, bár voltak benne idegesítő és szürreális elemek, de ez elhanyagolható, mert az összkép pazar. Az a snitt, amikor a repülőket nézik, na akkor mondtam hogy oké, engem megvett kilóra a film.7/10
All→M8
-
callmeakos
veterán
Nem nevezném happyendnek az olyat ami ebben a filmben történt. A lényeg, hogy Duvall karakterét megmentsék a börtönbe kerüléstől nem jött össze, plusz még a rák is szép lassan felemésztette. Az, hogy a fiával a végén "kibékültek" nagyjából egy sebtapasz szintjén van. Van, és segít is valamit, de nem oldja meg a problémát. All→M8
-
callmeakos
veterán
Facebookon terjed ez a kép. A Szürke Ötven árnyalatára valaki frappánsan foglalt helyet. Ha mennék erre a vetítésre, isten a tanúm rá hogy melléjük foglalnék helyet. Csakazértis
All→M8
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
Gone Girl
Ez aztán megér egy misét ez a film. Ennyi WTF momentum kevés filmben van. De ezek nem azok a kellemetlen meglepetések, hanem az a felkiáltós miaf#sz csavarok. Viszont a vége.... Mintha nem ehhez a filmhez íródott volna. De mindet egybevéve jó volt.8/10
All→M8
-
callmeakos
veterán
Emlékszem, de el utasítottam. Ezt még mindig csak hobbiból csinálom, nem vagyok "fulmkritikus" (ahogy Dancsó mondja), sosem mondtam azt. Nekem nem ez a hivatásom, ezt puszta lelkesedésből csinálom. Igy aztán vannak hibák, de ezek beleférnek. Ha az Origo és társai is elkövethetik ezeket
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
Chris Pratt lehet Indiana Jones
Úgy tűnik még nem volt.
Hogy jó lehet Ford utódnak? Szerintem igen. Legalábbis az Őrzőkből kiindulva, nem egy eltévedt választás. Az igazi kérdés akkor jön, mit csinál a Jurassic Worldben.All→M8
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
válasz ígyvanferi #59307 üzenetére
Nekem például megvolt a Schindler listája és benne is van nálam a legjobbak közt. Csak az a fránya 3 óra.
somasz
Figyelek ám
Innen is megvolt a Ponyvaregény, és ja az a vallatós rész, meg az odaszólás hogy: Örülünk Vincent?
Instant klasszikus
De ismerek olyat aki nincs oda a Tarantino filmekért. Megint csak kinek mi.De a kérdés az: lesz e idén légdeszka?
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz somasz #59293 üzenetére
Ziccer. Mihez kepest?
Attól hogy valami jó, nem jelenti azt automatikusan hogy mindenkinek tetszhet. Én például ezért kerülöm a Keresztapa filmeket. Elismerem minden aspektusát, de én magam nem tudok mit kezdeni az ilyen tematikájú filmekkel. Ez ízlés kérdése.De egyet hadd kérdezzek. Kúltúráltan, minden offense nélkül: miért kell azokat letámadni akik ezeket a filmeket nem látták? Benne van valami nagy könyvbe hogy ezeket márpedig látni kell? Persze semmi sem muszáj de ahányszor előjön ez mindig megy a szardobálás.
És a blogos dologra. Tudom hogy ez nekem jött, de bízisten nem megyek megint bele. Értelme nincs.
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
-
callmeakos
veterán
válasz Pitterix #59266 üzenetére
Hooooogyne
Civil Wart talán jobban várom mint az AoU-tAzért az érdekes hogy a mostani kapitány egykor volt fáklya
BITBOYS
Nincs az a pénz. És ezt most halál komolyan mondom
(tudom, lehet fura ez tőlem )
De tenyleg. Ez a banda amúgy se izgat, az előző filmet se láttam, ezt se fogom. Majd tékából egy szürke napon.[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
Birdman
Na csak sikerült megnéznem, és egyet kell értenem az eddigiekkel, ez tényleg egy jó film. A magyar alcímét meg átkeresztelném a Beszólogatás meglepő ereje, mert itt aztán tényleg mindenki kap Többet nem is mondanék el róla, mert már mindenki elmondta azt amit amúgy gondolok. Örülök hogy ez is ilyen jó lett, bár az igazsághoz hozzátartozik hogy az American Sniper jobban a hatása alá vont, ez pedig fontos szempont nálam, de ez mit sem von le a film valódi értékeiből. Remek film, örülök hogy ilyen jól indul ez a filmes év.8/10
All→M8
-
callmeakos
veterán
Az első vélemények szerint sokkal jobb a Kingsman mint amit a trailerek mondanak.
Akarom most már! MOST IDEVELE!All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz callmeakos #58761 üzenetére
Ami pedig a britek mozizási szokásait illeti: arra egy egész bejegyzés nem lenne elég hogy leirjam mekkora csürhe népség ez
All→M8
-
callmeakos
veterán
American Sniper (2015)
Nagyon sokat gondolkodtam hogy ezt, vagy a Birdmant nézzem. Talán túl sokat is, mert az utolsó pillanatig nem döntöttem. Aztán nyomtam egy egycpeccet és ez nyert
És mennyire örülök neki, mert nagyon jó film.
Az első az, hogy iszonyatosan kemény a film. Eastwood nem köntörfalaz, úgy mutatja a dolgokat ahogyan annak történnie kell. És ez bizony ez sokszor nagyon kemény dolgokkal jár. Az eleje az Kyle karakterének a felépítésével telik, ami a katonai oldalt illeti az remek (bár azért a kötelező nemzeti öntudat dolgot még Eastwood se tudta kihagyni) , a szerelmi szál felépítése kissé le lett egyszerűsítve, de hát mindenre nem juthatott idő. Nagyon jól van illusztrálva milyen borzalmakkal jár a háború, nincs itt helye sarkításnak. És ahol ez a legjobban érződik az Chris Kyle. Bradley Cooper szerintem élete legjobb alakítását hozza egy nagyon egyszerű indokbol kifolyólag: a tudtomra hozta a karaktere által milyen borzalmakkal és aldozatokkal jár egy háború. Hogy hogyan hat az ember életére ha éveket tölt el egy harcban messze a családjától, nap mint nap az életét kockáztatva. Nem hiszem hogy ő kapja az Oscart, de ha igen álva fogok tapsolni.
És még egy dolog: az utolsó jelenet. Amúgy sem egy egyszerű darab ez a film, de amilyen gyomrost bevisz az embernek a vége (stáblistával együtt) az egyszerüen hihetetlen.
Egyébként nem is tudtam hogy ez igaz történet alapján készült. Ha ti se tudtátok ne most kezdjétek el megnézni, jobbat üt ha nem tudsz semmit.Egy szó mint száz remek film, Oscart neki, amennyit csak lehet. Rendező, főszereplő, legjobb film stb...
9/10
All→M8
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
Kihirdették az Oscar jelöléseket.
És kiakadt a troll'o meter, mert még jelölni se jelölték a Lego-t.
A nyugger hadosztály ismét alkotott. Brafo kecifejek ...Viszlát:
Meg is lepődtem azon is[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
Ahogy néztem, még városszerte adják mind a Birdmant, mind az Interstellart, ráadásul ugyanaz a mozilánc, csak valamiért ez a közelemben lévő a csöves valamiért. Viszont sajnos nem vagyok még itt annyira járatos, hogy magamtól felkutassak egy másikat
Egyébként nem tudom. Én is a Hobbit felé hajlanék, de amennyit hallani róla. Na alszok erre még egyet.
(#58230) ígyvanferi
A kutyás dolog mennyire true[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
Akkor passzolok. Igazándiból egyik film se olyan amiért rohannék a moziba. Akkor marad hogy passzolok és két hét múlva a Kingsman.
KösziAll→M8
-
callmeakos
veterán
Srácok, egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, amivel nem nagyon szoktam.
Adjatok tanácsot, melyik filmet érdemesebb megnéznem a moziban, ugyanis hirtelen lett lehetőségem elmenni. De sajnos se az Interstellart se a Birdmant nem adják már ezek a mocskok, úghogy dönteni nem igazán tudok, és csak egy film játszik, és nem akarok szarra beülni
A filmek amik érdekelnek:Exodus (bár ennek a filmnek a fikahullámja miatt nem igazán játszik)
Hobbit
Hunger Games
FoxcactherAll→M8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest