Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Halloween Ends - erről van vkinek infója, jelenik meg bárhol magyar vonatkozással?
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
nagyúr
Fanservice-nek nincs esetleg egy rendes weboldala? Még a facebookosat sem találom.
-
belinho
senior tag
válasz Vikthor #1202 üzenetére
Elméletileg készül, azt írták, hogy a héten meglesz, de nem lett meg.
Itt a facebook oldaluk. -
nagyúr
Az elmúlt bő egy hétben sem voltam tétlen, sikerült végre jó áron berendelni egy kihagyhatatlan német kiadványt a Game of Thrones-ból 4k UHD formátumban, teljes magyar vonatkozással természetesen. Ez egy ebayes rendelés volt és kb. egy hét alatt meg is érkezett németországból tökéletes állapotban. A 8. évadot nem volt alkalmam megnézni annak idején, így hát most ismételten nekilátok, miután megjelent a House of the Dragon előzménysorozat, hamár megjelenik 17-én, akkor nézzük rendesen meg.
További szerzemények közé tartozik az IT & IT: Chapter Two, The Pink Panther (1963), Shazam & Black Adam
Jöjjenek a képek!
-
hdtomi
senior tag
válasz Vikthor #1209 üzenetére
Sajnos még nincs kész a weboldal, de ha kész lesz érdemes feliratkozni a hírlevelükre. Én is megtettem és kapom is az infókat. Egyelőre ezen az email címen lehet őket elérni: kapcsolat@fanservice.hu
Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
nagyúr
Fanservice által érkezik hamarosan 5 új Studiocanal megjelenés:
- Az örök klasszikus Profi, Jean Paul Belmondo főszereplésével. Aki ismeri Belmondot és szereti a filmjeit, annak valószínű nem kell bemutatni ezt filmet, hiszen ez a színész egyik legjobb (ha nem a legjobb) filmjének számít.
- Sam Peckinpah nagyszerű road movie-ja, a Konvoj, ami annak ellenére lett egy kiváló film, hogy Peckinpah a forgatás idejekor súlyos alkohol problémákkal küzdött, és nagyon nehéz volt így vele dolgozni. De ez is mutatja a rendező zsenialitását, hogy még így is egy nagyon jó, és hangulatos filmet tudott letenni az asztalra, aminek mellesleg a zenéje is igazi klasszikusnak számít.
- A keselyű három napja, amiben (szerintem) Robert Redford egyik legjobb alakítását nyújta, valahogy nagyon passzolt a színészhez ez a szerep. A filmet Sidney Pollack rendezte, akinek neve, szintén garanciául szolgál egy kiváló filmre.
- Bosszúvágy (1974), Charles Bronson főszereplésével. Ez a film hozta el Charles Bronson számára azt az igazán átütő sikert, aminek segítségével egy nagyon szép és emlékezetes karriert sikerült felépítenie. Michael Winner alkotása annak idején hatalmas port kavart, több studió is visszautasította az 1974-es bemutatásakor, valamint a kritikusok sem kímélték a filmet, mert szerintük erkölcsi veszélyt jelentett a társadalomra, és az erőszakos, antiszociális viselkedést támogatta. Ennek ellenére annyira sikeres lett a film, hogy további 4 folytatás is készült hozzá a következő 20 évben.
- Air America, ami Mel Gibson és Robert Downey Jr. mellett, az elképesztő repülős jelenetei miatt vált emlékezetessé. A film executive producere (ügyvezető producere) Andy Vajna volt.~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
nagyúr
Elvileg majd a Fanservice cég weboldalán ami még nem készült el... de ahogy tudom eddig az összes Fanservice kiadvány az Xpress-en is kapható volt. Nem értem ezt a Fanservice céget amúgy, miért nincs rendes nem fészbúkkos oldaluk.
-
-
hdtomi
senior tag
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok, ha szeretitek a Harry Pottert nézzetek rá a MediaMarkt weboldalára
Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
MODERÁTOR
-
nagyúr
-
nagyúr
Az elmúlt hetekben nem voltam annyira aktív, de ez a 3 hiányzott a kollekciómból:
Empire of the Sun (nem vagyunk rajta, mert itthon csak DVDn jelent meg) és a Gattaca Zavvi exclusive steelbook, utóbbi 4K, és a Mama horrorfilm simatokos, magyar kiadás.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Melyik filmet néztétek meg utoljára lemezről?
-
spiky03
veterán
válasz Vikthor #1232 üzenetére
Fúú ez jó kérdés.
Csak vettem őkett és kb addig voltak a lejátszóban, amíg megnéztem, hogy milyen a menüje meg milyen a kép/hang.De most így visszagondolva, tavaly a nagyobbik lányommal a Némó nyomábant, meg a Sammy nagy kalandja 1-et.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
belinho
senior tag
válasz devil-k #1224 üzenetére
Szépen fel is kerültek Vaterára, jófogásra a Mediamarkt-os 19990Ft-os bontatlan Harry Potter fémdobozok persze dupla-tripla áron. Remélem rárohad az összes nepperre-kufárra.
Így is döglődik már ez a szórakozási forma, de látom van még pár gerinctelen, aki ezen is nyerészkedni akar. -
hdtomi
senior tag
válasz belinho #1243 üzenetére
Főleg, hogy 30-ért (ingyen postával) beszerezhető még ma az Xpress-ről.
-
belinho
senior tag
válasz makkmarce #1245 üzenetére
Az a szörnyű, hogy pont filmgyűjtők árulják, akik persze tudják, hogy volt ez 80 ezer forint is, meg minden máshol 35-40K körül volt, szóval eleve azért vették, hogy haszonnal eladják. Volt aki 2-őt is vett. Én is láttam, de mivel nem szeretem a HP sorozatot, eszembe sem volt, hogy megvegyem. Még ki is hangsúlyozzák, hogy bontatlan, bele sem nézett, egyből eladásra vette, még ki sem hűlt, már rakja is fel marketplace-re. Szerencsétlen, meg aki megnézte- polcra rakta volna, annak meg nem sikerült. Olyan hullarablásra emlékeztet ez az egész.
-
-
kekesi132
tag
Sziasztok!
Néhány hónapja találtam rá a topikra, de eddig csak passzív olvasó voltam. Részben azért, mert elég kicsi a gyűjteményem, részben pedig az időhiány miatt.
Ma végre sikerült rendezni a kollekcióm. Eddig 71 db. kiadványnál tartok, remélhetőleg idén már gyorsabb ütemben fog gyarapodni. Mondjuk nem gyűjtök és nézek mindent, leginkább szerzői művek és kulifilmek érdekelnek. A kiadványok esetében inkább a kisebb forgalmazókat részesítem előnyben (pl. Eureka, Criterion, Arrow, Indicator). A kiadványaim többsége angol, de van néhány amerikai is (sajnos a filmek többsége, ami érdekel itthon nem kapott Blu-ray kiadást).
Gyakran olyan filmeket is megveszek, amik érdekelnek, de még nem láttam őket, illetve igyekszem a kedvenc filmjeimet is összegyűjteni (ezzel mondjuk el vagyok maradva).
Jelenleg így néz ki a kollekcióm:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Revolut
- További aktív témák...
- XML LED-es zseblámpa! Iszonyat fényerő! 15W XHP 50.2 ledes fejlámpa érkezett!!!
- Minőségi csaptelep új dobozos konyha, fürdőszoba
- Új 18650 Samsung 35E és LG HG2 3000 mAh s cellák eladóak. Eredeti, forrasztás mentes
- Liitokala Lii-500 profi akku töltő tesztelő 18650 liion AA AAA 12V/5A adapterrel és Lii 402 töltő
- Hidromasszázs zuhanykabin, Sanotechnik Cikkszám: PR150 Nevada 80x150
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest