- Asszociációs játék. :)
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox One S macerálás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- R.I.P. Aláírások
-
LOGOUT.hu
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni egy régebbi filmsorozat megtalálásához...korábban már kérdeztem egy hasonló topikban, de akkor nem tudtak segíteni!
A történet egy Amerikai filmsorozat volt, amiben a főhős oldotta meg a dolgokat, mint egy magánnyomozó, de volt a történetben egy csavar! Valami kísérlet vagy mutáció miatt volt egy nagyon jellegzetes dolog rajta: a kezén és a lábain az ujjai között úszóhártya volt! A 'bázisa' is egy hajó vagy tengeralattjáró volt, amibe mindig alulról úszott be, mivel sokáig tudott a víz alatt maradni! A főhős neve is megvan (?): Mike Harris volt, ha jól emlékszem. Úgy úszott a vízben, mint egy angolna. Teljesen másképpen, mint egy ember...
Nagyon régi a film! Kb. 40éve láttam! A történet szerint a nem túl távoli jövőben játszódhatott. Kicsit olyan tudományos - fantasztikus történet lehetett. Lehet, hogy valamire rosszul emlékszem, de hátha...
Megkérdezem itt is, hátha valakinek beugrik! Többször, több órán keresztül keresgéltem már, de nem volt találat.