Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
Most nézem az RTL Klub -on a Jobb ma egy zsaru mint holnap kettő -t, és kiszúrtam egy oriási bakit. Rendőrautó száguldozik mindenfelé, és a végén amikor felborul, hirtelen bebukócsöveződik a levegőben. Aztán vágás, és a következő kameraállásban már ki is szerelték. Hát nem fantörpikus?
_seth_: Ja, az az intercitys jelenet nekem is megmaradt. De van abban még 1 baki. Ha jól emlékszem, akkor amikor a városban mennek, akkor látszik, hogy csak le vannak takarva a régi házak. Vagy valami boltfelirat látszik.. Szal a lényeg h a házakon van valami baki, de már nem emlékszem, mi
Még 1 baki a Jobb ma egy zsaru -ben: Csaj fent van a nagy reklámember cigijén, majd amikor átmászik a kezére, akkor letörik a cigi, és esik lefelé. A felső kameraállásból totál látszik, hogy a járdára fog ráesni, de a következő kép oldalról az, hogy ráesik egy autóra az úton....
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
válasz
kapcs-ford #39 üzenetére
Néztem a film készítéséről egy dokomentumfilmet. Ott elmondták, hogy az összes kardos jelenet számítógépes animáció, az emberek kezében max egy bot, vagy kardnyél van, de a penge az mind csak oda van animálva
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest