Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Egy kezemen megtudom számolni hány kick off gólt kaptam tavaly, szóval nem tudom javították-e. Idén sem kaptam még belőle gólt.
A kapusok nagyon esetlegesek. Egyik meccsen kivéd mindent a másikon meg kap 3 gólt 20 méterről. Valamennyivel jobb a mozgás, de néha még mindig vannak ezek a beragadó passzok, hogy 1-2 méterre gurul el a játékostól az erősen lőtt passz.
A védekezés jobb lett mert jobban kell használni a tudásod mint a gépet aztán gondolom majd kipatchelik
Ami engem idegesít az az mikor van a közelben 1 védő nem lehet elpasszolni mellette. Minden ilyen labdát lefülel akkor is ha levan maradva 1,5-2 méterrel. Nálam meg sokszor lyukra vetődik ilyenkor a játékos azt elgurul mellette+még le is lassul mert a mozdulatot attól végigviszi

Ja meg a szabálytalanságok még mindig kritikán aluliak
Megyek ziccerbe hátulról alámvág azt kap 1 sárgát érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Arc Raiders
- Gmail
- Projektor topic
- Sorozatok
- YouTube
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest