Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Ez egy vicc. Messi-fanként mondom, hogy semmi keresnivalója ott. Ha szigorúan az évet nézzük (hiszen TOTS is lesz, az meg valóban az egész szezonról szól) akkor aztán végképp nincs. Egy Copa America, amit kb. évente rendeznek, jóval alacsonyabb polcon van mint a BL.
Persze nagy szenzáció volt, hogy megnyerte a csapattal (kb mint CR azt az elb***tt EB-t, ahol a döntőben eltűnt), én is örültem neki, de ne máááár.
City+Chelsea játékosok teljesen rendben vannak. De a PSG-sek...EA oldalról megértem, - amit már ti is írtatok - így lesz nagy kasza.
-
-
Woodslave
félisten
válasz
Digestive
üzenetére
ez a leak dolog egyre nevetségesebb. Megint azt gondolom hogy ez direkt csinálják nem mondja nekem senki hogy nem tudja egy ekkora cég kideríteni ki csinálja. Bár ez az ea...

Talán Cancelo, Jorginho (pacetől függően) Lewa aránylag elérhető 500k-1m lesz a többit kipróbáljuk augusztusban a pickből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 10
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Házimozi belépő szinten
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 256GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A pl csomagból lehet a legnagyobb eséllyel nem nyitni totyt.