Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
A kilépkedésekkel csak óvatosan, elvileg idén már arra is osztogatnak bannt, ha túl sok meccsből lép ki valaki
Nekem valamelyik este volt egy brutál szopó sorozatom rivalsban, ahol vagy 8-10 meccsből biztosan kiléptem egymás után, de lehet volt az 15 is (checkpointon vagyok, miért ne...). Aztán tegnap elkezdtem az új friendly objectivet, de az első két meccsből kiléptem, mindkettőnél kiírta meccs után, hogy under review. Ma a 3. friendly meccset is lenyomtam, de abból is kiléptem, és megint under review, pedig az volt ma az első meccsem. Azóta nyomom a wl-t, minden meccs végigmegy, így nincsenek ilyen üzenetek, de ha kilépnék, vszeg megint jönne. Ezek a tetvek még a végén képesek letiltani csak azért, mert kilépek friendly (!) meccsekből
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem valamelyik este volt egy brutál szopó sorozatom rivalsban, ahol vagy 8-10 meccsből biztosan kiléptem egymás után, de lehet volt az 15 is (checkpointon vagyok, miért ne...). Aztán tegnap elkezdtem az új friendly objectivet, de az első két meccsből kiléptem, mindkettőnél kiírta meccs után, hogy under review. Ma a 3. friendly meccset is lenyomtam, de abból is kiléptem, és megint under review, pedig az volt ma az első meccsem. Azóta nyomom a wl-t, minden meccs végigmegy, így nincsenek ilyen üzenetek, de ha kilépnék, vszeg megint jönne. Ezek a tetvek még a végén képesek letiltani csak azért, mert kilépek friendly (!) meccsekből