Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Kiraktam Baillyt teljesen szükségtelen hogy 1.1m coin álljon Kimpembében. Bár továbbra se tudom ki lenne az aki javitana elöl a dolgokon és meg tudom fizetni
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Raunchy
tag
Nálam most ez a csapat, WL - re velük készülök.
[kép]
A szar játékmenet ellenére elégedett vagyok, már csak egy checkpoint szükséges az elite osztályhoz.
A látható 4-2-2-2 az alapfelállás, még a 4-4-2 és 4-3-2-1 szoktam használni.
Én Griezmannt és Ben Yeddert is ki akarom rakni, Grizi cam lenne Paqueta helyett, Yedder meg csatár. De a 30k alakulat David + Morales nagyon jók elől, főleg David, mindent is! Bevernek.
Ha csak az egyik játékost cserélném, ti a csapat alapján kit ajánlanátok és ki helyett? -
scholl
tag
Ezen a csapaton változtatnék,
Ezt tervezem
Tudnátok segíteni, hogy ki lehetne előrelépés?
kb 1,3M van , ha eladom prime Socratest.
érdemes Alabát leváltani Baillyre? (akkor kellene LB + GK is)
kiváncsi vagyok min változtatnátok. kösz előre is
Vidic és Dest untradeable. szóval most, hogy nem lehet játszani, hátha segít valamelyikőtök -
eM'82
addikt
válasz Woodslave #13608 üzenetére
Hehe. Bailly helyett írtam :). CB-ben Rubén Dias-sal jó kis kettőst alkotnak. 500k volt és ad linket mindenkinek.
Cruyff isteni, de egy fecske nem csinált nyarat.
Megvettem helyett: Cancelo, R.Dias, Neymar hármast. Sokkal masszívabb így a csapat. Neymar gold lapja parádés.TOTY Jorginho 2. eljövetelét gyors eladás követte még hétvégén, ahogy RTTF Llorrente-ét is. Nem adtak hozzá annyit amennyiért vettem őket.
Scholl: Vidic helyett Kounde vmelyik spec lapja?
-
-
bodnar123
őstag
Amúgy ez a Griezmann nem dobta meg a fodder piacot, de lehet, hogy ma esetleg ha nyer az Atletico, mondjuk több góllal, akkor nagyobb eséllyel akarja kiváltani a lapot mindenki, hiszen 92es lehet, hát még ha ma feltennének valami jó sbc-t. Persze remélem nyer a United
-
Nandinagy
addikt
-
eM'82
addikt
válasz Woodslave #13611 üzenetére
először nagyon jónak éreztem Jorginho-t, aztán most hogy hátul minden ok, így kevésbé függök a két CM pozitól, ahol Parqetta + Dest szűr/osztja a labdát, és nem hozott lázba a teljesítménye, ami igazából átlagosra sikeredett. 900-k-ért meg veszek 2db BL-es F.D.Jong lapot.
FB Dest - imádom ezt a lapot. Örülök, hogy kiraktam, mert tényleg nagyon jó. Először szélen (RCAM) vetettem be, ott is jó volt, de CM-ben is nagyot alkot.
scholl: Vidic sebessége a mai lapok mellett szerintem nettó hendikep a csapatod szempontjából. Amit legutóbb linkeltél csapat már jobbnak tánik Bergkamp nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Mrguba
őstag
Ha meg lehetett ennel szarabbb a jatekmenet akkor most az
MOCSARFOCI level 1000 -
gabesz222
csendes tag
Sziasztok,
van egy FS Cunha és WW Morales támadóduóm. Szerintetek kirakjam a helyükre Ben Yeddert meg Griezmannt? vagy esetleg csak Moralest cseréljem le? mit ajánlanátok?
SC: oldmeme
-
raven84
senior tag
Kihúztam egy Tellest, eladjam vagy megtartsam? A csapatba amúgy illik, Tierney van most ott aki jobb védekezésben. Yolozzak a ma esti meccsen? Ha véletlenül talál egy gólt az MU felmehet az ára nem?
-
HdRew
őstag
Tök felesleges játszani ezt a fost, 2 gólt kaptam, mindkettőt lepattanóból, én pedig hiába játszom ki, ha Best 5 méterről mellé lő, bár lőtt egy gólt, de akkor meg minek.
Dead game.
-
LendvaiFeri1
addikt
-1 shooting.hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Mrguba
őstag
válasz LendvaiFeri1 #13631 üzenetére
Moments Gerrardrol nincs keped?
-
HdRew
őstag
Ez a Best egy akkora fraud, hogy az hihetetlen.
Kétszer viszem el bal oldalon, jövök az alapvonalon a kapu felé, bepasszolom, és baszki komolyan mondom 5 méterről nem bírja a kaput (!) eltalálni, elmegy keresztbe szélesen. Mi a faszom ez? 4*wf-fel azért illene belőnie.. Vicc játék komolyan.
-
Mrguba
őstag
válasz LendvaiFeri1 #13634 üzenetére
Gondolkozok XAVIN vagy GERRARDON...de Gerardrol meg kep sincs statokrol
Ugyse lesz megegyszer pakkluckom mint PELEVEL -
Izéjose
tag
Volt a játékban idén kb 4-5 showdown sbc max
ezeknek a dilettánsoknak sikerült megint liverpool vs chelsea párosítást kiválasztani komolyan semmi fantázia nincs, páros lábbal rúgnám ki e kreatív csapatot és nem engedném hogy valaha újra dolgozhassanak ilyen szerepben 🤣🤣🤣🤣 -
dvtkfan
senior tag
Srácok...vannak az RTTK lapok, mint pl Fekir is...ezek fognak még fejlődni?
Ha tovább megy a Betis, akkor Fekir lapja fejlődik még?Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
|AP|
veterán
egész különleges nap a mai, ma kettőt is sikerült nyernem az öt friendlyből Így már csak nyolcat kell nyolc nap alatt, van rá egy kis esély .
Talán az utolsó pár napban már nem lesz ilyen durva a mezőny, mert addigra nekik már meglesz...
Más: Varane csak nálam iszonyat gyenge? Rendesen félek, mikor ráívelik a labdákat. Rendszeresen kapom az ilyen gólokat. Hiába nyomom az L2-t, simán elnyomják... rosszabb esetben meg oda sem ér, hanem simán elnézi ezeket a labdákat. -
Kristof_94
nagyúr
Nagy nehezen sikerült ma megnyerni az utolsó 3 meccset a 8 győzelmes rivals rewardhoz. Katasztrófa volt a gameplay, játékost váltani sem tudtam normálisan, nemhogy időben szerelni, passzolni vagy lőni. 1,5 milliárd dolláros fifás bevételből erre telik.
-
Nandinagy
addikt
Kiraktam a mid icon picket: Yashin-Campbell-Bechkam Kösz a semmit ismét.
-
Tigibeeb
tag
Miért patkány király Ben Yedder ?
-
Mrdevil
addikt
Mi lett a preview pakkokkal kivették? Nem látom.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
LendvaiFeri1
addikt
ZZ kegyetlen lesz.hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest