Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zufi
csendes tag
válasz
dvtkfan
üzenetére
Kiválóak az olcsó brazilok, ár-érték arányban messze a legjobbak. Én már évek óta velük kezdek, és belőlük építkezem. Jelenlegi csapatom: [link] (Ingame 4-2-2-2, Teixeira helyet cserél Neymarral)
Teixeira-t meg ne is cseréld le, sokkal jobb, mint az Inaki. Nekem pont a Talisca volt az egyetlen, aki nem jött be, ezt a turbósított lapját sem fogom megcsinálni. -
Raunchy
tag
válasz
dvtkfan
üzenetére
Inakit Engine chemmel használom, egész jól boldogulok vele, de a 2* wf nagyon kevés.
A sebessége, termete, és dribbling statjai ezt kompenzálják sok esetben, jó vele azért játszani. Messi, Papu és Fati 4/4esek, én úgy vagyok vele hogy egy gyengébb még elfér és más alternatíva most még nincs. Kipróbáltam pár icon csatárt (Bergkamp, Kluivert, Stoichkov és Crespo) egyértelműen Stoichkov típusú játékos kellene nekem, minimum őrá cserélném.
A kis De Jong is nagyon jó aki be tudja építeni, hasznos kis játékos.
De Messi 👏👏👏 nagyon adja nekem idén, őt nem cserélném semmire -
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szédületes tempót rejt OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűnyíró topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Jófogás tapasztalatok
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Macbook Air 2026 13" M5/32GB/512GB Éjfekete
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest