- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: Hawking
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zufi
csendes tag
válasz
dvtkfan
üzenetére
Kiválóak az olcsó brazilok, ár-érték arányban messze a legjobbak. Én már évek óta velük kezdek, és belőlük építkezem. Jelenlegi csapatom: [link] (Ingame 4-2-2-2, Teixeira helyet cserél Neymarral)
Teixeira-t meg ne is cseréld le, sokkal jobb, mint az Inaki. Nekem pont a Talisca volt az egyetlen, aki nem jött be, ezt a turbósított lapját sem fogom megcsinálni. -
Raunchy
tag
válasz
dvtkfan
üzenetére
Inakit Engine chemmel használom, egész jól boldogulok vele, de a 2* wf nagyon kevés.
A sebessége, termete, és dribbling statjai ezt kompenzálják sok esetben, jó vele azért játszani. Messi, Papu és Fati 4/4esek, én úgy vagyok vele hogy egy gyengébb még elfér és más alternatíva most még nincs. Kipróbáltam pár icon csatárt (Bergkamp, Kluivert, Stoichkov és Crespo) egyértelműen Stoichkov típusú játékos kellene nekem, minimum őrá cserélném.
A kis De Jong is nagyon jó aki be tudja építeni, hasznos kis játékos.
De Messi 👏👏👏 nagyon adja nekem idén, őt nem cserélném semmire -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Építő/felújító topik
- PR-Telecom
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest