Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Annyira szeretem ezeket a kérdéseket...
Igen mehet feljebb. Mondjuk ha nyernek a németek holnap meg a Magyarok ellen és valami könnyű ellenfelet kapnak akkor mindenképp feljebb fog menni Klostermann. Ha holnap kikapnak mégjobban be fog zuhanni.
De sajnos előre nem tudom megmondani mi fog történni
Felix amúgy szépen beesett 950k-ra azóta. Amikor néztem másfél órája 2 milla volt. Bár alapból nem értettem mire ennyi a kártya.
Egyébként én még Grealishen gondolkodom erősen. Most kutyaszar kártya de az Angolokból kifuthat egy döntő akár és akkor nem lenne egy rossz kártya belőle
Új hozzászólás Aktív témák
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Yettel topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- World of Tanks - MMO
- Óra topik
- Robotporszívók
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Huawei Nova 10 128GB Starry Silver Újszerű állapot 2028. 03. 20. garancia
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igen mehet feljebb. Mondjuk ha nyernek a németek holnap meg a Magyarok ellen és valami könnyű ellenfelet kapnak akkor mindenképp feljebb fog menni Klostermann. Ha holnap kikapnak mégjobban be fog zuhanni.