Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinya_24
kezdő
válasz
Nandinagy
üzenetére
Engem div5-be rakott a gép,egyelőre tartom,de már érzem,hogy kezd sok lenni,szerintem 1 hét múlva már nem itt leszek

Nekem Varane-Gimenez van hátul,őket nyitottam így nem foglalkoztam vele eddig. Varane azért nem lassú,de őt is simán megfutják ha egy pici helyet is hagyok,nem véletlen hogy ilyen 4-5 gólos meccseket játszok, de 6-7 se ritka,meg ahogy látom más is írt ilyen 12 gólos meccsekről
Ugyanakkor elől nekem is van egy Felix-Morales kettős,és vannak meccsek amikor utóbbival 3/3 gól,pedig közel se használom ki jól a helyzeteim. Megint olyan a game,hogy az első 3-4 passz után látod mit dobott a gép,mennyire lassú- gyors a játék,neked pattannak-e a labdák, kb látod,hogy mennyi esélyed lesz nyerni
Igaz,én az sb-t úgy tolom,hogy csak a kisebb csapatok ellen megyek legendary-n,a többi meg wc. Egy elite 3 így is meglesz,többre nem hajtok.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Tőzsde és gazdaság
- Napelem
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Tápos kibeszélő offtopik
- Jogász topik
- Video digitalizálás
- E-roller topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Lite
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest