- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Brúnó miatt az 1est mondanám. Nálam továbbra is remekül látja el a CM posztot. Bár nem tudom mi a helyzet Div1ben :D.
Nálam így néz ki a kezdő (Nedved egy másik küldetés miatt LM, amúgy LF). Kivettem Prime Zambrottát is. Eddig semmi extra (vagy csak szimplán jól csinálja a dolgát), de "spóroltam" vele pár százezer coint.
Ez a De Sciglio eddig a legjobb belső védő (in game) akivel toltam. Hermoso is bevált.
Egyedül Joao Felix helye kérdőjeles, de link miatt most ő a favorit. Esetleg Adamára rápróbálok helyette.
-
toxicjew
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Kell is bizony. Gondolom Socratesre célzol, őt minden évben megveszem már, amolyan tiszteletből (érdekes ember/játékos volt). A moments lapja még nem volt nálam sosem, szóval itt az ideje
Meg törekszem arra, hogy minél több játékost kipróbáljak az év során és elégedett is vagyok vele, hogy idén is sikerült nagyon nagyon sokat tesztelni
Vszinű a 2.at választanám a helyedben, minőségileg jobb, mint az 1., de mind2 patent
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Crimson Desert
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Le Mans Ultimate
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Linux kezdőknek
- Tudományos Pandémia Klub
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- MSI MAG CORELIQUID A15 240 AIO vízhűtés (bontott dobozos, soha nem használt)
- Keychron K17 Max - ISO Magyar
- Eladó hasznalt asztali pc:ryzen 5 5600x,nvidia4060,750w premium tap,1 terra ssd,16gb ram,b550 alapla
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg törekszem arra, hogy minél több játékost kipróbáljak az év során és elégedett is vagyok vele, hogy idén is sikerült nagyon nagyon sokat tesztelni