Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HThomas: Outcast
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Brúnó miatt az 1est mondanám. Nálam továbbra is remekül látja el a CM posztot. Bár nem tudom mi a helyzet Div1ben :D.
Nálam így néz ki a kezdő (Nedved egy másik küldetés miatt LM, amúgy LF). Kivettem Prime Zambrottát is. Eddig semmi extra (vagy csak szimplán jól csinálja a dolgát), de "spóroltam" vele pár százezer coint.
Ez a De Sciglio eddig a legjobb belső védő (in game) akivel toltam. Hermoso is bevált.
Egyedül Joao Felix helye kérdőjeles, de link miatt most ő a favorit. Esetleg Adamára rápróbálok helyette.
-
toxicjew
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Kell is bizony. Gondolom Socratesre célzol, őt minden évben megveszem már, amolyan tiszteletből (érdekes ember/játékos volt). A moments lapja még nem volt nálam sosem, szóval itt az ideje
Meg törekszem arra, hogy minél több játékost kipróbáljak az év során és elégedett is vagyok vele, hogy idén is sikerült nagyon nagyon sokat tesztelni
Vszinű a 2.at választanám a helyedben, minőségileg jobb, mint az 1., de mind2 patent
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÚJ egy bontatlan Apple AirPods 4 ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! HK66P9Q0KT
- Új csak KIPRÓBÁLT! ASUS ROG XBox Ally X kézikonzol (gyári gari 2028.12+ gyári ASUS táska!
- Asztali PC félkonfig i5-8400 16 GB DDR4 512 GB NVME SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg törekszem arra, hogy minél több játékost kipróbáljak az év során és elégedett is vagyok vele, hogy idén is sikerült nagyon nagyon sokat tesztelni