Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez is egy lehetoseg, de en is hiaba sporoltam, meg mondjuk, h ultem honapok ota a 2-3 millan, de folyamatosan probalgattam mocsokdraga, high end lapokat, prime/moments ikonokat, hogy minel tobb spec laprol elmondhassam, hogy probaltam, tetszett/nem tetszett, en nem tudnam kiolni ennyire az egeszbol a "fun factort", hogy csak gyujtok egy talanra varva, aztan kozben itt van mar aprilis, persze Teged is megertelek
meg mondjuk amilyen lapjaid igy is vannak, megertem ha nincs meg benned a vágy egy adott jatekosra, vagy csak egy szuk retegre ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez a Vidal meg fenomen lapnak nez ki, nem.olcso, de kozelsem overpriced, de ot mar vegkepp nem.tudnam ki helyett beepiteni
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én buktam 300-350kt az Mbabukon, meg a 6db ulti pakk se hozta vissza az árát, de ha most jönne vmikor egy icon pikk akkor a bevásárolt játékosokkal megint 3 millió körül leszek
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
meg mondjuk amilyen lapjaid igy is vannak, megertem ha nincs meg benned a vágy egy adott jatekosra, vagy csak egy szuk retegre ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)