Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
3. hete nincs wl, és teljesen jól vagyok, nincs ideg, mozizás és társasjáték megy helyette a családdal.
Az ilyen MM-es küldiken meg szétröhögöm magam. Eddig négyből egy értelmes volt vele elbohóckodtunk. A gyöngyszem csapatában elől pelé de a 82-es lappal nem tudott gólt rúgni.
Hagytam neki két gólt az elején (persze pelével rúgta az idióta, gólöröm meg minden,és nyomott tovább) úgyhogy rákapcsoltam, félidőben már partyt akart volna. Elment egy meccse fölöslegesen úgy hogy nyert, de a feladatokból semmi nem lett meg neki.
bubuska10: Van spec sbc ahol be is válthatod a semmit érőeket 1db semmit érőre.
De van hogy sbc-be ahol totw lapot kér ezt is elfogadja, de csak ha külön írja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- SZINTE ÚJ Corsair Virtuoso RGB Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest