- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
es K.J: Koszonom.
Par kerdes, mert megkaptam ezt a fosh@lmot karacsonyra igy kenytelen vagyok jatszani vele.
Utolso emberkent ha hatulrol elkaszalom az ellenfelet nem allit ki a biro? Ketszer is eljatszottam es sarga mindegyiknel.
Masnal is sokszor elofordul, hogy elvalt az emberrol, aztan az megis szabalytalankodik (az ai)? 16-oson belul, 2 meccs alatt 2 tizit kaptam emiatt.
Azt olvastam, hogy a golorom utan elnyomhatom az ellenfel visszafutasat, ismetleset. Ez ok. De volt, hogy gol utan (en lottem) rogton kozepet kezdett az ellen. Nem is egyszer. Most, hogy van ez?10 orat jatszottam vele, meg megjeleneskor. Akkor is csak SB-t, ezek akkor nem tuntek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs