Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
es K.J: Koszonom.
Par kerdes, mert megkaptam ezt a fosh@lmot karacsonyra igy kenytelen vagyok jatszani vele.
Utolso emberkent ha hatulrol elkaszalom az ellenfelet nem allit ki a biro? Ketszer is eljatszottam es sarga mindegyiknel.
Masnal is sokszor elofordul, hogy elvalt az emberrol, aztan az megis szabalytalankodik (az ai)? 16-oson belul, 2 meccs alatt 2 tizit kaptam emiatt.
Azt olvastam, hogy a golorom utan elnyomhatom az ellenfel visszafutasat, ismetleset. Ez ok. De volt, hogy gol utan (en lottem) rogton kozepet kezdett az ellen. Nem is egyszer. Most, hogy van ez?10 orat jatszottam vele, meg megjeleneskor. Akkor is csak SB-t, ezek akkor nem tuntek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- 272 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest