- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- .LnB: Need for Speed Underground (Nosztalgia)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RigóZsolesz
tag
Én a mai nap után megkéedeztem megint, minek játszok még ezzel?! Tegnal 1497-1496 skill pont Rivalsba a feljutást többször is én basztam el.
Visszont a mai nap azt hittem szét durranok az idegbe..
5-6 mecset min nyomtam. Első kettő az nagy gól különbségű vereség volt. Amit persze az ellenfél játéka nem tükrözött. Az én játékosaim az istennek nem akartak mozdulni.. Az ellenfelek simán autoblockoltak.. az én játékosaim meg sehogy se mozogtak, nem hogy védekezni, vagy támadni lehetett volna velük.
Ez most szarabb volt mint a WL szokott lenni..
Nem értem mit csináltak 1 évig? Meg minek kell minden héten elbaszni valamit?! A WL játszhatatlan normálisan ezt elfogadtam. De hogy még a Rivals is olya szar már.. (vagy csak ma?)Egyébként mindig irja valaki elrakja a packomat promora meg toty re. Az ilyen eleaktárolt packokból valaki nyitott már promo lapot? Mert az elején csináltam, de kb semmi értelmét nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Opel topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- iPhone topik
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i7-10610U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11, LTE
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
5-6 mecset min nyomtam. Első kettő az nagy gól különbségű vereség volt. Amit persze az ellenfél játéka nem tükrözött. Az én játékosaim az istennek nem akartak mozdulni.. Az ellenfelek simán autoblockoltak.. az én játékosaim meg sehogy se mozogtak, nem hogy védekezni, vagy támadni lehetett volna velük.