Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolesz78
csendes tag
Azért én megnéztem volna azt a pillanatot, amikor az Electronic Arts-nál az utolsó teszt meccs után elégedetten, mosolyogva hátradőlnek és mondják, hogy milyen jó kis játékot hoztunk össze megint!
Lehet, hogy velem van a hiba, de néha a sima passzok sem olyanok amilyennek lenniük kéne. Erősen nyomom, épp, hogy elpasszolja, ha rövidet, akkor meg a messzebb állóhoz passzolja. Volt már olyan, hogy pont az ellentétes irányba ment a labda, mint ahogy a kar állt. Nem is értem minek van vagy 5 fajta passz, meg 5 fajta lövés, amikor a klasszikus sima passz sem tökéletes.
Viszont néztem az Újpest-Paks meccset a tv-ben. A bejátszott szurkolói hangok pont olyanok voltakt mint az első a Fifa játokokban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest