Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Syl: UPS - te áldott!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- TommyX_: Yatour YT-M06 a virtuális cd váltó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkaro
őstag
Biztos most játszanak többen? Nekem január lenne a logikus karácsony és BF után.
Ha erős csapata van mindenkinek az szerintem azt jelenti, hogy aki kicsivel gyengébb nálad azt is nehezebb verni. Szintén nem logikus, hogy Div9ben tudtam csak játszani néha feljutottam 8ba és úgy meglett a wlen a gold3 most meg div6ban vagyok és jelenleg 14 meccsből 3at tudtam nyerni.
Tisztában vagyok vele, hogy én béna vagyok meg csak casual gamer tehát még olyan véresen komolyan se veszem de biztos számít vmit matchmakingnél, hogy hol állsz rivalsban. Aminek amúgy így az ég világon semmi értelme,hogy gyakorlatilag összevonták a wl-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Sweet.tv - internetes TV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest