Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcabome
aktív tag
Véget ért a csoda. Kiléptem 7-3-nál. Mr. Cristian Portu (83 RW 1400 coin) 8 lövésből 7 gólt lőtt, nekem 3 kapufát is sikerült összehoznom.
De inkább a pozitívumokra figyeltem, ezt a vereséget ráfogom a sörre. Majd holnap folytatom a WL-t. Az előző volt életem első WL-e, akkor Gold 3 lett 4-3-3 (2)-ben és egy győzelem kellett volna a Gold 2-höz, de egy meccsen véletlen a silver obejctive csapatommal mentem, mert elfelejtettem, hogy az van beállítva (ezt is ráfogom a sörre) .

Ha a Gold 3 meglesz már elégedett leszek, sikerült kinyitnom az idei legszarabb TOTW-ból azokat, akik nem férnek be a csapatba, bár kb. senki nem fért volna be.
A pozitívumok viszont megvannak, Emil fucking Forsberg 4 csillagos bal lábbal úgy kilőtte a hosszút a bal szélről, hogy az eleve bal lábas IF Halandal még kaput sem találtam.
A helyzeteim megvoltak, azt már évek óta megszoktam, hogy szar a játék, próbáltam a PES-t, de mindig unalomba fulladt nálam. Nekem már az is örömet okoz, ha úgy kapok ki, hogy körbelövöldöztem a kaput. Egyedül azt nem tudom elviselni mikor ledominálnak és helyzetem sincs. Úgyhogy holnap go előre.

A csapat kiváló, már csak RTTF Davies, Klostermann és Zakaria kell, de inkább kiveszem a kezem a biliből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- sh4d0w: Van-e még?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest