Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
aki használja a támadó taktikánál a FAST BUILD UP-ot azoktól kérdezném, hogy nálatok is behalt ez a taktikai beállítás vagy csak a mai nap én nyertem az "akármi van beállítva úgyse úgy fog működni, ezzel segítjük az ellenfelet" EA sorsolásos játékban?
Tegnap minden okes volt, ma meg az összes meccsen amit lejátszottam Kb. 15 db nem működött. álltak egy helyben a játékosaim.
olyan volt mintha a támadásnál lett volna a drop back beállítva. senki nem ment előre. egy átkozott kontrát nem tudtam vezetni mert szinte csak azok a játékosok mozogtak akiket én irányítottam
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG /32",4K TrueBlack Glossy, Dual mode,G-Sync/ új, 3év IPon gar
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest