Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- sziku69: Szólánc.
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Jön a Marathon új pályája, a Cryo Archive – rejtvényekkel, hétvégi korlátozással
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Diablo II: Classic és Resurrected
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Mondjuk nálam Capita lövi a tiziket szóval amit lőttem se ő lőtte
5 meccs 7 gól eddig. Arra jöttem rá, hogy kell nekem 1 fizikálisabb/magasabb csatár mint amilyen CR vagy FB Reus volt vagy most Felix. Valahogy velük mindig jobban megy a játék mert nehezebb elnyomni őket.Coutinho vagy Dembelét imádom de középen olyan szinten súlytalanok, hogy a legkisebb ütközésnél is esnek össze. Neymar is hasonló de ő meg lövésben más szint hozzájuk képest 
Dembelé így kikerült szélre ott szerintem jobb is lesz.Az Iniesta lap nekem is tetszik de esélytelen, hogy betudjam linkelni sajnos. Ha lenne egy Llorentém meg Ramosom mondjuk úgy megtudnám oldani
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- gban: Meghalt Chuck Norris
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 6800 Gaming X / 32GB DDR4 / 500GB NVMe / 850W! BeszámítOK!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk nálam Capita lövi a tiziket szóval amit lőttem se ő lőtte