Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
[link] arra gondoltam ezt összehozom a héten. Nem tudom ki fogja a gólokat rúgni (gold DCosta
) és kb megállok.Kifarmolom még a két fodderpackot. Tapsobat tuti meg tudom csinálni már most, talán Lazarot is. Bár ha megcsinálom a garantáltat (talán nem 87-es squad kell) akkor tuti Baku
jön, szóval akkor nem is kell. Adams ingyen van a többi opció nem túl izmos, ráadásul a gold lapja se annyira világtalan, hátha nem lesz xar ez se. max veszek egy Humg min Chant.
Nem nagyon akarok most "kaparóssorsjegyezni" beleégetve az amúgy is kevés fodderet egy 85+ Gulacsi, Reus, Gnabry trióba.
Amúgy komolyan mondom nagyon jó döntés volt hogy nem vettem meg anno. Képtelen vagyok nem életvitelszerűen csinálni. Reggel 5kor már az járt az eszemben, hogy csak 3 meccs és megvan Amiri...
De még egy qrva rivalsra nem tudtam rávenni magam
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Spórolós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és kb megállok.
jön, szóval akkor nem is kell. Adams ingyen van a többi opció nem túl izmos, ráadásul a gold lapja se annyira világtalan, hátha nem lesz xar ez se.
De még egy qrva rivalsra nem tudtam rávenni magam