- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Ja jól néz ki
Én csak azért gondolkodom rajta mert 5 skill és középső ember. Az meg elég kevés van idén. Úgy is lesz duplicate totsom majd megint. 
De Jongot meg sajnálom. Én nem értem, hogy mi alapján alakulnak az árak. Ez a De Jong nálam Bruno felett áll középpályás statokban. Nyilván a lövése messze van tőle de a def+phy az ott van azért
Annyi, hogy az a Bruno bármilyen poszton eltudna játszani.#15926bubuska10
Ennek a press after possession lossnak annyi köze van a gegenpresshez mint a cselezésnek annak amit a brazilok csináltak régen.
Alapvetően hülyére focizom az összes ilyen presselő ellenfelet. Itt nem azzal van a baj hogy pressel.
Hanem, hogy pár meccsen press után lebutítja a játékosaim mind passzok mind fizika mind dribbling terén addig míg ki nem tud egyenlíteni. Ehhez nem kell semmilyen tudás. Ez olyan mintha a valóságban hülyére lenne focizva valaki aztán a letámadás után az amúgy jobb csapat tagjai hirtelen nem tudnának átvenni egy labdát meg az összes passzuk 3 méterekkel menne a társ mellé pont az ellenfélhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Óra topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Google Home/Nest
- További aktív témák...
- SZINTE ÚJ , 2ÉV GARANCIA - PS5 SLIM DIGIT 825GB + PS PORTAL BLACK (Keveset használt eszközök)
- Macbook Pro 14" M1 MAX, 64GB RAM, 500GB SSD, 10 hónap garancia!
- I7-5770R 16GB 256GB SSD Gigabyte Mini PC NUC / Beszámítás
- RTX 3060 Ti - Ryzen 7 3700X - 16 GB DDR4 3000 MT/s CL15 - 1 TB NVMe SSD
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én csak azért gondolkodom rajta mert 5 skill és középső ember. Az meg elég kevés van idén. Úgy is lesz duplicate totsom majd megint.