Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
üzenetére
Ha hiszed ha nem sajnos mi sem tudjuk
Egyébként alapból orbitális hülyeség foddereket venni mikor ha jól rémlik most kezdted a játékot. A fodder vásárlás tipikusan azoknak jó akiknek van coinjuk de most nem kell nekik és ráérnek várni vele, hogy mikor térül meg.
Azt meg végképp nem értem a YT traderek miből gondolták, hogy nagyot fog menni akármelyik liga sbc a tots alatt. Egyrészt mindenki az upgradeket fogja rakosgatni ami elszívja az összes arany lapot, másrészt meg tavalyhoz képest már full untrade a liga sbc így amit te beleraksz abból coint nem látsz viszont.#15219evibly
Utoljára a 19ben volt Nedvedem
Sajnos azóta nem tudom milyen lehet. Diatta nálam gyenge kezdőként. Ha már winger én ezt a Bailey srácot néztem a Bender zöld link miatt
Reménykedem egy Bailey+Mukiele/Alaba/Buendia/Valverde pickben
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Alkoholista nevelde
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Milyen házat vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Samsung Galaxy S25 Silver Shadow 128GB használt karcmentes gyári garancia 2028.12.19.-ig
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként alapból orbitális hülyeség foddereket venni mikor ha jól rémlik most kezdted a játékot. A fodder vásárlás tipikusan azoknak jó akiknek van coinjuk de most nem kell nekik és ráérnek várni vele, hogy mikor térül meg.