Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dtrms
aktív tag
Én a 20-at kb 1 hónap után abba hagytam és most újra neki kezdve szerintem azért elég sokat változott a játékmenet. És jó irányba. Kicsit "pes-esebb" lett. Lassabbak a mozgások és végre olyan érzésem van, hogy van értelme a rövid kis passzoknak is.
Letoltam a besorolókat, div2 és 124k, ami elég jó mert a pakkok nekem semmit nem adtak....(szokás szerint). (kb 80-as csapattal kellett nekivágnom)
Taktikában meg az az érzésem, hogy full liverpool arcra van szabva az egész játék. (ami valahol teljesen érthető, mert jelenleg ez a foci csúcsa!?)
A hamis kilences pozíció nagyon hasznos. Az egész játékkal olyan érzésem van, hogy a szélsőkkel vagy lefutsz vonalra és bepassz, vagy bevágsz középre és a két szélső védővel adod be. A két plusz középpályás is oldalt gólerős kell legyen. Full pool....Legerősebb ellenfélnek a 422-es felállást éreztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest