Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Éjjel egész jó áron ment Kaká, gyerek miatt fent voltam, túladtam rajta, pedig kiemelkedő csatár volt. TOTS KDBt akartam elpasszolni, de neki az ára nem úgy alakul ahogy én akarnám, pedig a sima lapjához képest, secondary CDMben nem tud 20x többet nyújtani.
Kiraktam Kantét is, Tonalit megnézem kezdőként mit tud. Hátha a darabosabb mozgását a jó passzokkal tudom ellensúlyozni. Még egy Sterling kéne de rewardok után 100kval alacsonyabb volt az ára, a mostani inflált árát nem hiszem hogy ki akarom fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- OLED TV topic
- Arc Raiders
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Eredeti játékok OFF topik
- Hivatalos: jön PC-re a Death Stranding 2, és nem is kell sokat várni
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- Corsair gamer fejhallgató HS80 MAX
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FIFA 16 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest