Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

válasz Kristof_94 #10675 üzenetére

Azért ennyire drága mert 0 értelmes lehetőséged van bundásban oda. RB Reus meg Freeze Gnabry aki valamennyire jó cam de az egyik sbc a másik meg annyira nem jó. Ha tegyük fel nyitott valaki egy TOTY Lewát kb. csak ez a Reyna gyerek van CAM-ba.

352: Tesztelgettem ezt a felállást és hát 2 dolog ami feltűnt. Először is érdemes 3 nagytestű játékost középre rakni mert másképp megboritják őket. Próbáltam HL Upamecanot(nagyon rossz cb és lusta is mellé) meg a TOTGS Theot is. Theo kifejezetten jó cb és nagyon jó a sebessége oda csak kicsit drága. Szoboszlait átraktam rm-be 7 chemen így kellett neki egy szélsővédő. Úgy voltam vele, hogy Mukielét megnézem cb-ben mert hát miért ne? Alkata meg sebessége megvan oda és kifejezetten tetszik egyébként :D Bánom, hogy elpazaroltam a küldis mukielét mert ő most nagyon jól jönne.
    A másik dolog, hogy ha a 2 középpályásod nem elit passzoló akkor nagyon megszívhatod a labdakihozatalt. Nálam most Essien-Guimaraes kezd és hát van gond. Feljön Bruno F. Essien helyére és mindjárt gördülékenyebb az egész.

Szoboszlait egyébként érdemes kipróbálni akár 7 chemen is. Nagyon jó lap lett tényleg. 18 meccsen 14 gól 7 gólpassz(div1+wl). 352ben CAM-ot játszik 442-ben meg szélsőt. 5 gólt lőttem vele a 16oson kivülről tehát ténylegesen jól lő messziről. Ami kicsit zavar nála az az agresszió hiánya(mondjuk csak fejpárbajoknál mert egyébként nincs vele baj). :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés