- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azért ennyire drága mert 0 értelmes lehetőséged van bundásban oda. RB Reus meg Freeze Gnabry aki valamennyire jó cam de az egyik sbc a másik meg annyira nem jó. Ha tegyük fel nyitott valaki egy TOTY Lewát kb. csak ez a Reyna gyerek van CAM-ba.
352: Tesztelgettem ezt a felállást és hát 2 dolog ami feltűnt. Először is érdemes 3 nagytestű játékost középre rakni mert másképp megboritják őket. Próbáltam HL Upamecanot(nagyon rossz cb és lusta is mellé) meg a TOTGS Theot is. Theo kifejezetten jó cb és nagyon jó a sebessége oda csak kicsit drága. Szoboszlait átraktam rm-be 7 chemen így kellett neki egy szélsővédő. Úgy voltam vele, hogy Mukielét megnézem cb-ben mert hát miért ne? Alkata meg sebessége megvan oda és kifejezetten tetszik egyébként
Bánom, hogy elpazaroltam a küldis mukielét mert ő most nagyon jól jönne.
A másik dolog, hogy ha a 2 középpályásod nem elit passzoló akkor nagyon megszívhatod a labdakihozatalt. Nálam most Essien-Guimaraes kezd és hát van gond. Feljön Bruno F. Essien helyére és mindjárt gördülékenyebb az egész.Szoboszlait egyébként érdemes kipróbálni akár 7 chemen is. Nagyon jó lap lett tényleg. 18 meccsen 14 gól 7 gólpassz(div1+wl). 352ben CAM-ot játszik 442-ben meg szélsőt. 5 gólt lőttem vele a 16oson kivülről tehát ténylegesen jól lő messziről. Ami kicsit zavar nála az az agresszió hiánya(mondjuk csak fejpárbajoknál mert egyébként nincs vele baj).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF // RTX 4060 8GB // i7 13. GEN // FHD 144Hz // 16GB DDR5 //GARIS
- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bánom, hogy elpazaroltam a küldis mukielét mert ő most nagyon jól jönne.