Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
v-man
őstag
Gratula Kristóf!
Remélem nekem is lesz belőle annyi haszon, hogy végre belátom, kár ezt a játékot komolyan venni, és leteszem legalább minimális szintre, bár az igazi a teljes abbahagyás lenne, de arra még nem érzem magam felkészültnek
A játék maga már rég nem okoz örömet a manipuláltság miatt, de hogy még az upgradek is "vezetettek", teljességgel kiábrándító
Szerintem az erős kereskedéssel bíró accountok pack nyitási rátája még az alap szintnél is rosszabbra van lőve, lásd Digi 200 fölötti upgradeje. Elnézést ha az irigység szólt belőlem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4430, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem az erős kereskedéssel bíró accountok pack nyitási rátája még az alap szintnél is rosszabbra van lőve, lásd Digi 200 fölötti upgradeje. Elnézést ha az irigység szólt belőlem