- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Természetesen megint 19-10-ben szopatott le a játék kétszer
Mondhatni már szokásos az, hogy a félpályánál belelépek 1 passzba és leírhatatlan íven pont a csatára elé pattan aki pont nincs lesen és üres is. Merő véletlenségből 
Annyira egyszerű lenne gold1-elite3-t menni kicsivel jobb kapcsolattal. Mindenki ezt a sablon hulladék játékot játsza, hogy 2 csatár háromszög és indítás. Rém egyszerű lenne levédekezni ha nem kontárkodna bele a gép ezekkel a semmire nem jó felesleges kilépkedésekkel.
Neymar-Ribery bomba. Ribery az a szélső akire vártam az eleje óta
Felix egy darab szar lett. CR meg jó lap továbbra is de delayban összjátékban használhatatlan mert minden elpattan tőle de legalább akkor is belő mindent 
#10051Gaborz1
Nekem is kiesett ma. Gondolkodtam, hogy kellene beépíteni mert amúgy elég jól néz ki. Grat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Mondhatni már szokásos az, hogy a félpályánál belelépek 1 passzba és leírhatatlan íven pont a csatára elé pattan aki pont nincs lesen és üres is. Merő véletlenségből