Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinya_24
csendes tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ez lehet,bár a lökések csak egy dolog,ahhoz hozzá is szoktam hogy van meccs,amin bármit lehet
De volt már olyan becsúszás(nekem is,ellenfélnek is) amiért amúgy 2 piros járna annyira nem szabályos volt,még is vagy mehet tovább vagy ejnye bejnye. Bár ezeken már csak mosolygok,úgy könnyebb feldolgozni. -
Sinya_24
csendes tag
válasz
GAMEofGOAL
üzenetére
Én sokszor nem is értem,hogy van ez beállítva a fifában. Mezőnyben sokszor van lökés,konkrétan megöli a játékosomat kategória,és megy tovább. De tizenhatoson belül is van hogy elsodor,semmi. Máskor meg lefújja,pedig szabályos szerelés. Olyan mintha valaki olyan csinálta volna aki nem hogy a szabályokat nem érti,de nem is látott volna focit.
-
Nandinagy
addikt
Nem tudom te, hogy tudsz Jotá-val játszani
Nálam valami eszméletlenül szar volt szóval ment is Militaoba.
Az volt a kedvencem vele kapcsolatban, hogy annyira 1 lábas mint Rivaldo. 4-5 helyzet is volt vele ahol tükörsimán bekellett volna tenni a rövidbe ballal és helyette átakarta rakni a jobbjára amivel meg esélytelen volt gólt lőnie.
A helyzetkihasználása a legjobb egyébként. Próbálgatom ezt az r1+négyzetes erős beadást szélről amire lendületből érkezik a túloldalon a játékos. Na ezt ő mind kihagyta 4-5 méterekről -
Toninho13
aktív tag
Gold3-ból Ramos és Cazorla jött. Az első használható pickek idén TOTS Godin után. Alapvetően örülnék, de ha megint hulladék lesz a gameplay, csak még jobban fog frusztrálni, hogy nem megy a játék. Innen viszont nincs mese, Reguillont ki kell farmolnom.
-
GAMEofGOAL
csendes tag
Azért gondoltam arra mert a visszajátszás azt a szituációt mutatta. Naivan úgy gondoltam, hogy azt fújtatta be...
-
gabigyerek
senior tag
válasz
GAMEofGOAL
üzenetére
2. Bármi előfordulhat a játékban. Amúgy lehet nem is a védőd szabálytalankodott, hanem az AI a 16-oson belül máshol. Rengetegszer van, hogy az AI vezérelt játékosok hoznak össze szabit vagy 11-est.

-
GAMEofGOAL
csendes tag
Sziasztok,
Pár hete követem a fórumot. Sok jó tanácsot olvastam már amit nagyon köszönök és persze átérzem a sok-sok negatív kritikát
Két kérdésem lenne.
1. Kirakta valaki közületek Icardi Tots lapját?
Nekem nagyon durván bevált mint kezdő ST.
4222-be nyomom leginkább és 60 meccsen 97 gólt vert már.
2. Kapott már valaki úgy tizit, hogy beadás után felugrott a védőm a csatárral fejelni sikerült kifejelnem erre befújja és tizit ad?
Tegnap sikerült ezt összehozni és nem hittem el. Eddig még nem tapasztaltam ilyet.Előre is köszönöm és ne hagyjátok abba
-
gabigyerek
senior tag
Tegnapi kis tiki taka :) [link]
4 4 2 formációra átállva sokkal jobban megy a csapat, szinte átgázolok mindenkin...kíváncsi vagyok meddig tart a lendület
-
dejvid8
őstag
Úgy érzem a G3 kicsit túl van húzva 😁

Örülök nekik, be is tudom építeni.Így néz ki most a team:

IG 4-2-3-1 v 4-2-2-2, Fekir és Cazorla a két szélső CAM. Clichy RB, Robi LB, Bissaka cb.Kristóf: hatalmas hülyeség lenne Benzit sbcbe rakni, állítólag nagyon durva lap. Szerintem próbáld meg beépíteni, de ha nem sikerül akkor is hülyeség sbcbe tenni.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Ragnar17
üzenetére
A Moreno az nem a spanyol ligás RM? 93 rating.
Vagy Maiano volt az egyik?
Nem mindegy most ebben a szituban.
Közben elfelejtettem mondani, hogy a rewardból a kislányom nyitott egy prime Gerrardot.

Örültünk, bár Ő a kéket mondogatta közben, mikor kérdeztem milyen színű kártyát látna szívesen.
Mondtam, hogy apának a fehér is megteszi.
-
Ragnar17
tag
Nekem PS4-en nem adott La Ligás picket, szóval, van itt gond mindenhol.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egyébként néztem most futwiz_jamie streamjét és ott mintha azt mondták volna, hogy csak boxon van a pickekkel gond a többi platformon nem..
Szóval nem tudom máshol lesz-e kompenzáció. Bár ha itt a fórumon van valaki más platformról akinek nem volt la ligás pick az megkönnyítené az egészet
Pick: Mariano+Oblak. A hétvégén mindkettő használva lesz mert nincs pénzem la ligás rb-re de mariano jónak tűnik
Packok: 1 eladható Kane.Eladtam maxikát 1.5-be(1.390-be vettem) jött belőle FB Hazard+SS Vini és kiraktam cb-be militaot
Remélem jó lesz a csapat mert most franciáig nem akarok változtatni
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ebből Benzi és Odegaard is nagyon használható lenne, bár a te esetedben 3 Messi csak az elfogadható pick.
-
sz_abika
addikt
Fasza a bug, jön a szokásos "rich getting richer".
G3 & Rivals: Piros Carvajal és Parejo jött, így Militaot békén hagyom, megvan Ramoshoz a link, futmas Mendynek meg köszönöm a 900 meccsét. Csomagokból meg Alderweireld jött, untradebe meg duplicate Gimenez és Ibra, mentek is a török SBCbe ahonnan ofc a legalacsonyabb ratinges védő jött.
Ezek után közel értelmetlennek érzem a spanyol garantált TOTS lap kirakását. -
boff
senior tag
válasz
Edgar2621
üzenetére
Ezt ki tudnád fejteni részletesen, hogy jönne ki?
Maldini helyett én is kivenném inkább Miltaot, viszont nekem a 6 éve kisértő packluck miatt van kb 600db 80-as vagy kisebb játékosom, gondolom ezekből nem fogom tudni kirakni egyik részét sem az sbc-nek hiába a 2 ikon. -
dracox
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Egy Sergio Ramos-os avatarral ilyet nyitni azért nem kis öröm attól függetlenül mennyire használható lapok vagy sem
. Egy Varane elfért volna még -
toxicjew
addikt
Btw bugosak a pickek, G2 és felette előfordul, hogy nem kap az ember La Liga picket
Hanyadik ez idén? 200.? Remélem valaki számolja, mint tavaly. -
v-man
őstag
S1 Pick, D Carlos, ez elég jó 😄
És még választhattam volna Ter Stegent is, de már van egy Oblak (bár vele cseppet sem vagyok megelégedve). -
Ragnar17
tag
Gold1, Moreno az első pick..a második pickben meg nem volt La Ligás pick, ezt hogy?

1. 100k-s: 81-es corona legjobb, jojoo
2. 100k-s: 83-as thauvin, jó ez a játék. -
LendvaiFeri1
veterán

-
toxicjew
addikt
Odegaard és Visca, mivel tudom, hogy komoly lapot soha nem engedne pickelni az EA, így elégedett vagyok velük. Jó kis cserék lesznek
-
Nandinagy
addikt
válasz
freddyadu
üzenetére
Tots Richarlison: Nálam 4-2-3-1-ben középső CAM, 4-2-2-2-ben ST. 62 meccsen 67 gólja van nálam.
Gyors,jól lő,jól passzol,jól fejel
Viszont ha jobban szereted ezt a forgolódós focit akkor felejtő mert abban nem az igazi
Néha kicsit dadog nála a labda.
Valahogy úgy tudnám leírni mint egy jobban lövő,magasabb és sokkal jobban passzoló POTM Yedder -
freddyadu
senior tag
Ezt a Militao gyereket meg tudom csinálni a klubból. Maldini mellett ezzel már végig tudok menni az idei részben?
Másik kérdésem TOTS Richarlison milyen?
Olvastam róla pár rossz véleményt, de itt többen dicsérték.
Milyen poszton használható? Mik a hibái? (Ha van)Köszönöm!
-
Woodslave
félisten
Ovvy utolsó előtti meccse, csapat neve SzopjatokLe
egy nagyon jó fej honfitársunk
-
dvtkfan
senior tag
Srácok ti Militao-t csinálnátok meg, vagy kivennétek a Mid Maldini-t az ikon swap-ból?
Nem tudok dönteni, hogy melyik lenne a jobb...
-
MdewC
nagyúr
Garantált sbc vmi nevétsetudom spanyol 88 ST-t adott, ha vki tudja, hogyan tudok gifet ide tenni, akkor elküldöm a kedvenc köpős gifemet.
Köszi.

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Edgar2621
üzenetére
Az a baj, hogy eddig rosszak voltak a pickek 1-2 kivétellel. Messi helyett egy Varane, Diego Carlos nem lenne rossz. Ha meg csak töltelék jön akkor kirakom Militaot. A packból ha nem a 3 legrosszabb vagy gagyi spanyol jön, akkor szép összeget kaphatok érte. Valamikor délután fogom nyitni.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
🤣🤣🤣
Na nem röhögök mert jó lesz, egy hete én is izgultam. Aztán tudjuk mi lett.
-
Kristof_94
nagyúr
Már izgulok a holnapi reward miatt! Kíváncsi vagyok...
-
Woodslave
félisten
Krumplifejű Batesonnak persze jött egy Messi
mögötte egy Oblak mert az milyen xar hogy csak egy tots van a two player packban
-
akooos
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
De szép legény lett belőle

-
Woodslave
félisten
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Jackson Umtiti
na jo Michael
-
LendvaiFeri1
veterán

-
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Áhh, hála istennek nem annyira egyszerű PS-en ráírni a játszótársamra, ezért max. "felszisszenek" (=aprószentek mind a szobában vannak
).A múltkor a zsinórban vesztéssel úgy felqrtak, hogy kénytelen voltam meginni egy deci felest. Ohh micsoda higgadtsággal tudtam utána játszani.
Mondjuk nem jó rendszert csinálni belőle, mert pikkpakk a játékfüggőségből alkoholfüggőség (is) tud lenni.
-
Nandinagy
addikt
Perpill ez a csapat:
https://www.futbin.com/20/squad/15930684
Imádom maximint de nekem nem elég 1 db 5* skilles játékos a kezdőbe pénzem meg nincs jotát lecserélni szóval gondolkodom, hogy kicsit átalakul a csapat ilyesmire:
https://www.futbin.com/20/squad/15931137Szerintetek?
Ha nem adom el maxit akkor a védelem is marad mert valószínűleg nem lesz pénzem kirakni militaot
-
freddyadu
senior tag
Ide Carvajal esett. Militao mellé pont jó lesz...
-
Madn!ght
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Atom frusztrált már mindenki az igazságtalan játékmenettől, a "szuper" nyitásoktól, az egy helyben toporgástól, a fejlődés lehetőségének irányított visszafogásától...
Ezek miatt sajnos a már a reális győzelmeknél is előjön a devlá' még a normális emberekből is, hát még a primitívekből.Ne érts félre, természetesen nincs mentség arra, ha valaki gusztustalan megjegyzéseket tesz.
A legjobb amit tehetsz, hogy ignorálod
-
Nandinagy
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Mondjuk pont ezért tanácsos előbb ezt kinyitni
Úgy tudsz korrigálni fordítva meg már nehezen
(#18031) gabigyerek
reportold azt kap egy bannt. Rám is írt már valami francia gyerek franciául, hogy a kurva anyámat
20 perc múlva meg jött az e-mail, hogy kapott valamennyi büntit. Megérdemlik az ilyen kis hülyegyerekek. -
toxicjew
addikt
Én skippelem ezt a kört, esetleg ha holnap jön vmi duplicate magas ratingű lap, talán megcsinálom a spanyolt.
-
gabigyerek
senior tag
2:1 re nyerek rivben. Erre elkezd írni a csavó ilyen anyagyilkos szöveget
komolyan mondom ezzel a communityvel is vannak gondok a fejben... -
v-man
őstag
Törökből Muslera. Ha még használnám a Polenta Koeman kettőst, akkor ki is próbálhatnám, de így jó lesz jövő hétre a tots kirakósba.
-
zzolli11
csendes tag
Kroos jött.
Mikor megláttam a német zászlót azt hittem Ter Stegen jön, őt használtam volna. Mikor láttam hogy cm feltört belőlem bazzzz Krooos.....
Mind1, végülis következő garantalt nagy ligás TOTSSF csomagba jó lesz
-
sz_abika
addikt
Ki ne rakjátok ma az SBCket, mert holnap biztos ezt a lapot fogjátok pirosban is nyitni

-
Sickboy25
addikt
89 Lb soha nem is hallottam rola...
-
Nandinagy
addikt
válasz
evibly
üzenetére
Ha betudod építeni cm posztra akkor mindenképp megér egy próbát
Egy erősen védekező játékos mellé tökéletes lehet mélységi írányítónak. Távolról jól lő +5* weak is mellé .Egyébként nekem is ő jött
Ha valahogy betudom kütyüzni akkor befogom rakni mert a 2010-es években ő volt a kedvencem az Arsenalban és nagyon tisztelem amilyen sérülésből visszajött
-
Sinya_24
csendes tag
A törökből Cisse jött,a spanyolból meg Oblak,megint

Ezek után inkább kiveszem Gattusót a swapból,nem kockáztatok hogy nyissak valami használhatatlant,úgy sincs kedvem sb-ben szenvedni

-
-
Stylerr
addikt
Fekir! Szerintem ez W.

-
-
Woodslave
félisten
Na dögöljenek meg komolyan. Lucas Perez
-
Edgar2621
őstag
Na 87 + Tots kell a Laliga garantált Tots laphoz, ez még szódával elmegy, de a SüperLig 84-es
Onnan nem kellene senki, de persze jó lesz másik SBC-be
-
Nandinagy
addikt
válasz
dollarZ18
üzenetére
Valami hasonló jó lehet. Esegleg yedder helyett ikoné vagy valami hasonló. PS-en 1.2 körül van ez a csapat de én cyprient nem számolom annyinak mert ha kirakod a francia ligát és eladod ami a packokból jön akkor szerintem simán kijössz 0-ra főleg ha nyitsz valamit.
https://www.futbin.com/20/squad/15927015 -
dollarZ18
tag
Tudnátok ajánlani valamilyen OP csapatot? A mostani csapatomat meguntam és eladtam mindenkit
Van 1 millió coinom. Bármilyen ligára vevő vagyok, köszi előre is
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igen, 30-at, akkor az a 125-ös... még jobb, hogy ilyenben egy 84-es Lucas Leiva volt a csúcs..
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A 100k-s az az ultimate, ugye?
-
Kristof_94
nagyúr
Holnap streameljem az elite 3 jutalmakat? Nem lenne sok csomag, mert az elite csak 1db 100k-t ad meg a garantált csomagot, a rivals meg elvileg 4 csomag mert az untradet szoktam.
-
eM'82
addikt
Árak még nem zuhantak úgy be, mint múltkor... Hátha este 9kor a garantált SBCnél, meg holnap a pick-ek után.
De Jong, Varane, Carlos, Ramos, Ter Stegen 5ösből remélem esik valaki.Ez a küldetés Regullion milyen ingame?
-
MdewC
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- War Thunder - MMO Combat Game
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A Far Cry TV-sorozat showrunnere nem konkrét játékot adaptálna
- Proxmox VE
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk nem jó rendszert csinálni belőle, mert pikkpakk a játékfüggőségből alkoholfüggőség (is) tud lenni.
komolyan mondom ezzel a communityvel is vannak gondok a fejben...

Onnan nem kellene senki, de persze jó lesz másik SBC-be