- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabesz82
őstag
Patch óta talán 1 hangyaf.nyit jobb lett a játék. Sajnos autotackle még mindig jócskán jelen van (10-ből 7 lövésbe tuti belelép az AI), viszont ami nekem érzésre javult az a manuális védekezés, mert eddig szinte lehetetlen volt normálisan levédekezni irányított játékossal, viszont most mintha ez jobb lenne, pl. a patch óta 16 oson belülről talán ha 2 gólt kaptam, be se jutottak a 16oson belülre. A finesse shot még mindig OP, de mintha azon is nerfeltek volna némileg, nem akad be minden lövés azért, simán mellé lehet lőni, főle, alá lehet lőni. Ami viszont továbbra is megmaradt az a kapufahegyek, üres kapura, visszapattanóból, erősen lőve, gyengén lőve, fejelve, egyszóval nagyon sok a benny hill-es kapu előtti szituáció. Ami nekem 2-3 napja szar az a matchmaking, sokszor 1-2 percet is várok mire bedob egy ellenfelet DR-ben, aztán maga a meccs nem akadozik. Ami még látványos "újítás", hogy úgy kábé a 75. perctől olyan szinten belassul a játék, hogy minden 1-2 másodpercet késik... ezen a játékon már lehet, hogy csak a piócás ember tud segíteni, meg a sör xanax-szal...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest