Új hozzászólás Aktív témák

• majnkopf

tag

válasz ForRedGlory #3979 üzenetére

Nálam is "serceg" ha erre gondolsz.

(#3986) Szigma70: én is így vagyok ezzel ahogyan korábban is leírtam, ebben a játékban a győzelem sem vigasztal, annyira nem élvezetes :(

(#3987) kiserik: hagyjad már múltkor nem bírtam lefutni Kroost Mbappével ott ki is léptem inkább :DDD

(#3989) Toguro San: nekem volt már nem egy meccsem amikor a world class gépet (komoly játékosokkal) könnyedebben vertem el, mint egy játékost, annyira durván mozgott a védelme magától :U

(#4004) gabesz82: pedig sokan említették köztük én is, nagyon tré a tizivel együtt. 2 csík gurítás (még így is mellé tud ugrani a kapus hiába megvan az irány) 2csíknál egy kicsit több akkor előjön a Sergio Ramos mód. kilövi a világűrbe

#4015) Z'Z": patch óta van jelen ez a probléma nálam

és mindezek mellé még a játékmenethez hozzájön, hogy bármilyen apró csel vagy kis labdatartás olyan burkot tesz a játékosok köré, hogy alig tudsz hozzáférni illetve szerelni szinte lehetetlen. labdával az ellenfél fürgébben mozog, bármilyen játékosod van, mintha 2 acéltorony mozogna ha éppen cselez az ellenfél vagy a sprinttel való gyors indulást használja

(#4057) Z'Z" : durván nyomjátok, nekem hétvégén nem volt időm, így szerintem gold1 lesz csak, pedig elite 3ban bíztam :DDD igaz nem tudom mivel jobb kevesebb pakkot kapni még ha elvileg több cucc is van benne

Új hozzászólás Aktív témák