Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
majnkopf
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nálam is "serceg" ha erre gondolsz.
(#3986) Szigma70: én is így vagyok ezzel ahogyan korábban is leírtam, ebben a játékban a győzelem sem vigasztal, annyira nem élvezetes

(#3987) kiserik: hagyjad már múltkor nem bírtam lefutni Kroost Mbappével ott ki is léptem inkább

(#3989) Toguro San: nekem volt már nem egy meccsem amikor a world class gépet (komoly játékosokkal) könnyedebben vertem el, mint egy játékost, annyira durván mozgott a védelme magától

(#4004) gabesz82: pedig sokan említették köztük én is, nagyon tré a tizivel együtt. 2 csík gurítás (még így is mellé tud ugrani a kapus hiába megvan az irány) 2csíknál egy kicsit több akkor előjön a Sergio Ramos mód. kilövi a világűrbe
#4015) Z'Z": patch óta van jelen ez a probléma nálam
és mindezek mellé még a játékmenethez hozzájön, hogy bármilyen apró csel vagy kis labdatartás olyan burkot tesz a játékosok köré, hogy alig tudsz hozzáférni illetve szerelni szinte lehetetlen. labdával az ellenfél fürgébben mozog, bármilyen játékosod van, mintha 2 acéltorony mozogna ha éppen cselez az ellenfél vagy a sprinttel való gyors indulást használja
(#4057) Z'Z" : durván nyomjátok, nekem hétvégén nem volt időm, így szerintem gold1 lesz csak, pedig elite 3ban bíztam
igaz nem tudom mivel jobb kevesebb pakkot kapni még ha elvileg több cucc is van benne
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- BMW topik
- Tagadja az NVIDIA, hogy PC-gyártót vásárolna
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Eredeti játékok OFF topik
- LG LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Macbook Air 2026 13" M5/32GB/512GB Éjfekete
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest