Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  FIFA 19

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-12-03 13:27:39

LOGOUT.hu

FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38036) MdewC


MdewC
nagyúr

Nem sok időm volt ma Srácok, gyerkőccel vagyok ma, plusz a nyaralás előkészülettel volt kis pitty-putty (asszony nem válaszolt a helynek, ahova szeretnénk menni, az előleget így még nem fizettük be, így azt is, meg az asszony lelki világát is helyre kell tenni, mert én is mérges voltam, plusz Ő is magára, vágjátok milyen ez, idő kell helyrerakni a zent.) :D

Ezt a délutáni veszekedést nem is értettem itt. Mindenkivel beszélek privát, full span lenne mindenki, ha személyesen ismernétek egymást.

Igazságot nem szeretnék tenni, nem is tudok, nem is akarok, volt mindenkinek igaza, de bakker egy cipőben evezünk urak...

Ki így, ki úgy, de mindegy.

Guru az egyik legjobb player itthon, szeretném megvédeni, sokszor jól látja a dolgokat, a fiatalság és rutintalanság számlájára kell írni a kommentháború végét.

Ugyanakkor Szigma, Digestive, többiek már láttak 1-2 dolgot az életben, sőt a fifában is, én azon az oldalon vagyok, hogy a játekot nem könnyű legyőzni, pláne ha ilyen termékről beszélünk... Szóval sok dologban meg együtt vagyok velük. Szarul álltak ma a bolygók és nem kellett volna idáig elmennie a kommentelnek.

Veletek vagyok, nem két tűz között, de a chillnél több kommentet nem tudtam most hozzáfűzni.

Topikgazdához:

- Sztem is 2 topikgazda kellene. Sokkal jobb és tisztább dolog, nehezebb kikezdeni is, amire volt példa mostanában.

- A múltkori lemondásom után nem gondolom, hogy nekem újra gazdának kéne lennem, bár baromi jól esik, hogy többen másképp látják és őszintén mondom, hogy ez ad mozivációt hozzá.

Írjon mindenki, hogy ki mit szeretne és majd lesz vmi.

[ Szerkesztve ]

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  FIFA 19
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.