- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fú nagyon hardcore az a PL csapatom, amit a nagy fizikum miatt raktam össze. Kezdek ráízlelni arra, hogy mi működik jól. Arra jutottam (és ez most nem vicc), a csapatba a 11 játékosból 7-8 védekező felfogású játékos kell, jó szerelési képességekkel, erős fizikummal, és kellő mozgékonysággal, de magasak is legyenek. Ha ez megvan, akkor mehet előre 2-3 kengyelfutó gyalogkakukk és esetleg egy technikás labdamester.
Nem kellenek technikás középpályások, meg ilyenek. Az ilyen Hamsík és Pjanic-félék emberpazarlás. Erős legyen, nagy, és jól szerezzen labdát és ennyi. Nem fontos, hogy jól cselezzen, jól passzoljon, jól lőjön. Ha van 8 védekező mentalitású játékosom, egyrészt nem tudnak áttörni rajta, másrészt pedig én fogom uralni a mezőnyjátékot mert emiatt mindig nálam lesz a labda, mivel hamar visszaszerzik a labdát. Abból lehet indítani elöl azt a 2-3 játékost, akik tudnak is bánni a labdával, meg lefutni az ellenfelet, és kb ennyi a siker titka, ahogy én látom. Aztán ha netán megszerzem a vezetést, visszaállok defenzívre és az életben nem cselezik át magukat 8 jól védekező emberen. Szögletből is esélytelen.
Szóval holnap ebbe az irányba fogom formálni a csapatom. Ez a PL csapatom jól rávilágított erre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs