Új hozzászólás Aktív témák

• Citroware

addikt

Fú nagyon hardcore az a PL csapatom, amit a nagy fizikum miatt raktam össze. Kezdek ráízlelni arra, hogy mi működik jól. Arra jutottam (és ez most nem vicc), a csapatba a 11 játékosból 7-8 védekező felfogású játékos kell, jó szerelési képességekkel, erős fizikummal, és kellő mozgékonysággal, de magasak is legyenek. Ha ez megvan, akkor mehet előre 2-3 kengyelfutó gyalogkakukk és esetleg egy technikás labdamester.

Nem kellenek technikás középpályások, meg ilyenek. Az ilyen Hamsík és Pjanic-félék emberpazarlás. Erős legyen, nagy, és jól szerezzen labdát és ennyi. Nem fontos, hogy jól cselezzen, jól passzoljon, jól lőjön. Ha van 8 védekező mentalitású játékosom, egyrészt nem tudnak áttörni rajta, másrészt pedig én fogom uralni a mezőnyjátékot mert emiatt mindig nálam lesz a labda, mivel hamar visszaszerzik a labdát. Abból lehet indítani elöl azt a 2-3 játékost, akik tudnak is bánni a labdával, meg lefutni az ellenfelet, és kb ennyi a siker titka, ahogy én látom. Aztán ha netán megszerzem a vezetést, visszaállok defenzívre és az életben nem cselezik át magukat 8 jól védekező emberen. Szögletből is esélytelen.
    Szóval holnap ebbe az irányba fogom formálni a csapatom. Ez a PL csapatom jól rávilágított erre.

Új hozzászólás Aktív témák