Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomenko
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Igen,reményeim szerint már fifa 17-lesz a gépen. Na de megvárom a nép reakcióját. Á úgyis megveszem

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
A pénz nagy úr.
Egy ideig.
-
marcess
senior tag
Dzsudzsák al-Vahda HIVATALOS
-
Tomenko
tag
Tegnap este újra kedvet kaptam a játékhoz ( Pc ) így játszottam a sima seasonban pár meccset.
Általában az Arsenal a csapatom ( szurkolói hátrány ) így izgalmas mérkőzéseket játszok
. FUT-ot hanyagolni kell,játszhatatlan a DIV 1-ben a csalók miatt.De könyörgöm miért kell csalni a sima játékban ?!
A muki Real M ( persze ) csapattal szétlaggolta a mérkőzést és 3:1 vezetésemnél szétkapcsol,közben nyögtem egy hálistennek fohászt, az eredmény meg 3:7 a javára
.Na B+.Ja, DIV1. Az idétlen neve Zinedine Zidane4 és 1000 felett van a győzelme.Szeptembertől XB1-en folytatom. -
ProgenXL
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Lehet megy a PL után.

-
zsolti72837
addikt
Lehel leköszönt a Diginél.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
ProgenXL
üzenetére
Dzsudzsák pedig szinte biztos, hogy az arabokhoz megy, már a fizetése is kiderült: 3,36 millió euró éves szinten... Azt hittem az EB után, majd jó csapatokhoz igazolnak a magyar játékosok, de úgy tűnik pont az ellenkezője történik. Szóval Dzsudzsáknak búcsút mondhatunk a FIFA 17-ben is.

-
Czibor10
tag
válasz
Meghivott
üzenetére
Itt a bpl csapatom, hátha megtetszik valaki. Sok játékost próbáltam rajtuk kívül, de ők jöttek be legjobban
.Szerk: Shaqiri cm-ben is nagyon jó, csak akkor meg jobbszélről hiányzik, de ez is egy lehetőség.
-
ProgenXL
őstag
Most nézem Juan Cuadrado a Chelsea-be. Komoly BPL csapatok lesznek fifa 17-be.
-
ProgenXL
őstag
Nekem most Coutinho van CAM-ba. Rooney volt még ott nagyon jó.
-
Meghivott
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nálam most Coutinho és Sissoko váltják egymást CAM-ban.
-
Meghivott
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Alli milyen volt?
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Meghivott
üzenetére
nekem ez volt a BPL csapatom...
-
Meghivott
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
4-1-2-1-2 (2)
-
Meghivott
addikt
Kérek tippet:
CM/CAM, BPL, előny ha angol is, SPECIAL card, és gazdaságos (100K alatt).Ugyanez mehet támadóra is (bármilyen pozícióban).
Köszönöm
-
ProgenXL
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Vagy ha ezt a jelerősség mérőt dolgoznák át. Ez a 3 csík elég kezdetleges.
-
Kristof_94
nagyúr
Sima online seasons-ben most játszottam le egy legalább 25 perces meccset. Végül kiszenvedtem egy 2-2-t, de nagyon felidegesített. Remélem jövőre ezt kijavítják... Amikor laggolókkal találkozok vagy arabok vagy oroszok, legalábbis név alapján. Az tuti, hogy én az ilyeneket hetekre bannolnám...

-
ProgenXL
őstag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Hogy összesen hányat azt nemtudom de ha meccs nap volt akkor napi 3 angol meccs. 2 az fix. Jött valami rendelet hogy egy időben csak egy angol meccset közvetíthettek. Az után este a spanyol meg az olasz. Ha esetleg élőben nem tudták adni valami miatt akkor leadták az ismétlést. Sőt ha volt pénteken, vagy ha hétfőn az összefoglaló után de leadták élőben. Az elhalasztott meccseket hét közbe. Arsenal szurkolóként egy kezemen megtudnám számolni hányszor nem az ők meccsét mutatta. Tehát Angol foci párti adás viszonylag. Akkor voltak kivételek ha pl valami nagy tenisz bajnokság, magyar érdeltek kézibe vagy vizilabda. Akkor persze ezek voltak. Dehát van Digisport 1, 2, 3.
Abban bízom hogy valami adásuk még lesz amiben beszélnek az Angol bajnokságról.
sok lesz az off. részemről ennyi.
-
vegitossj7
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
Minimum ötöt hétvégente.
-
Kristof_94
nagyúr
Én örülnék neki, mert itt Szegeden Digi van, szóval mindent tudok nézni, otthon viszont T-Home... Ők meg inkább sorozatosan veszik el a csatornákat, pl. Eurosport 2 sincs már

Bár a Newcastle sajnos nem az első osztályban kezdi az új idényt, úgyhogy gyakorlatilag mindegy.
-
ProgenXL
őstag
Feltéve hogy tényleg új csatorna lesz és nem csak belökik valahova. A PL magazint és az összefoglalókat szerettem. Ott azért értettek az angol focihoz és nem csak azért beszéltek róla mert az a munkájuk.. A meccset külföldi streamen is nézem ha kell.
Sajnos itt is a pénz döntött szerintem a TV2 javára.
pletyka szinten a spanyol bajnokság is említve lett. -
ProgenXL
őstag
A TV2-nek lesz egy új sport csatornája. Az angol Premier League ezentúl ott lesz.
-
Meghivott
addikt
A microlaggal (ami néha diafilm) lehet bármit kezdeni pc-n? A gép jó, a net jó, portok nyitva, ellenfél jelerősségét figyelem, de azért gyakran belefutok. Köszi
-
Rexcsek
tag
Sziasztok!
A tegnapi esti Fifa produkció mellett úgy érzem nem mehetek el szó nélkül. Kb. 3 hónapja egyre ritkábban veszem csak elő a játékot. Tegnap este egy kicsit újra leültem. Rövid gyakorlás után bele is vágtam a FUTTIEST kupába, Konoplyanka speciel itemért. Az első két meccsem, 4-0,5-2 ide. Elődöntőben 89-es ratingű csapat 1.osztályt nyert ellenféllel az én 82-esem ellen. Szenzációs védekezéssel 1-0 ide egy nagyon kemény meccsen. Döntő: azonos ratingű csapat, viszonylag erős ellenfél, a 10.perctől vezetek, de érzem, hogy a gép nem engedi lezárni a meccset, minden kimaradt. Nem baj gondoltam, valahogy csak meglesz az áhított "színes játékos". A vége 1-0 ide, megnézem az ünneplést és utána két opció maradt: resume match-full kiakadás, az üres pályát mutatja vagy fortfeit match. Vártam kb. 30 percet, közben mást csináltam de semmi. Végül bezártam az ablakot és reménykedve visszaléptem, persze DNF és semmi jutalom. Most komolyan, ezek után gondolják, hogy ki fogok adni az új Fifáért 17 ezer forintot? Lóf*szt!!!!Végre lett volna egy olyan játékosom aki ritka, de persze ettől is megfoszt az EA, mert sz*r a program és hagyja, hogy meghackeljék.
Ennyit az egész Fifázásról és akkor még a scriptelő játékmenetről nem is beszéltem...
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Köszi Feri!

-
ProgenXL
őstag
Nekem a konzolvilágnál lett vásárolva az xbox 360 controller. Bár szerintem még a csomagolása is ugyanaz minta a tiédnek.
Eddig különösebb baj nincs vele. Inkább zavaró tényező volt. Az X és az Y gomb alá mintha valami ragadós cucc került volna és nehezebb volt lenyomni. De az megszűnt egy ideje. Az RB gomb pedig vélhetően a túl sok használat miatt néha kicsit jobban meg kell nyomni hogy érzékelje. Gondolkodtam rajta hogy szétkapom és kicsit megtakarítom de amíg garis inkább nem. Bár ha tönkremenne is inkább újat vennék szerintem.
Ezt a pár apró dolgot leszámítva teljesen jó. Decemberben lett véve. -
zsolti72837
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ja. Velük még nincs tapasztalatom.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
zsolti72837
üzenetére
Konzolok szervize, bocsi! Levelekre hetek múlva válaszoltak, el sem merem küldeni, mert többet nem látom viszont vagy kitalálnak valamit, hogy ne kelljen megjavítani...
-
deszkaúr
tag
hali mindenkinek
fut-ban az 1. osztály szinte játszhatatlan a csalók miatt
célba vettem az osztály megnyerését sokadszorra az idén,
de szinte lehetetlen normális tempóban játszani a sok coincsaló miatt
eddig minden évben sikerült a végső győzelem, az idén eddig nem jött
össze sajnos (a rengeteg okozatról most nem írok, megtették már mások
itt az oldalakon)
a csalók előszeretettel használnak olasz csapatneveket, csak érdekesség képpen
a következőkkel találkoztam az utóbbi napokban
firenze fc, ferrara afc, stark utd, catania ac, ea2016, milano as, steaua, sin city,
montpellier ac, catania as, stb stb stb,
na ez ilyesmiktől kell óvakodni
-
Vampire Bat
aktív tag
-
zsolti72837
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Miért a Konzolvilág a hibás
? -
Kristof_94
nagyúr
Én csak PC-hez vettem egy vezetékes xbox 360 kontrollert. De 3 hónap után már problémák voltak... Sajnos nem nagyon volt időm még elküldeni szervizbe, de remélem nem húznak majd le... Így is 3-4 ezer lesz a szállítási díj oda-vissza. Aztán majd ráfogják, hogy semmi baja...
-
HdRew
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én is a konzolvilágtól vettem a ps4-et, lekopogom, nekem semmi bajom vele.

MdewC Az se volt semmi, de esküszöm, ez még nagyobb volt. Agüero középen elvolt az emberével, majd odarúgott neki egyet, az elesett, így egyedül ment be középre, gól.......
Ha láttad volna, keresztbe fosnád a bokádbehugyoznál.
-
Kristof_94
nagyúr
Én most kezdtem és az első meccset megnyertem, viszont az ellenfél ragequitot nyomott a 106. percben. Hallottam olyat, ha kilép az ellenfél, akkor nem kapod meg a végén a játékost. Ez ugye nem igaz?
Bár kétlem, hogy odáig eljutnék, a kontroller 15 másodpercenként lecsatlakozik. Konzolvilág, én így szeretlek!
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Grat.

-
vegitossj7
addikt
3 Mystery pack eredménye:
-1 token
-1 jumbo arany pack
-1 jumbo szerződés pack...Nekem ennyi elég is volt belőle... Viszont ilyen lehetne több, hogy a kupákból exlusive játékosokat lehet szerezni.
Nem kevés coint spórolnék. -
#TOTTI
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
1-2 hónapja fent vannak. 😊
-
ProgenXL
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Az árak vélhetően azért mentek fel mert már nem nyitnak el annyi pakkot mint máskor a tots hetek miatt.

Akkor nagyon sok packot elnyitottak és mind ment a piacra akire nemvolt szüksége az adott személynek. -
Meghivott
addikt
Tegnap 75. percben 0-3ra ment az ellenfél.
Nem volt jobb, de berúgta a helyzeteket. Aztán rendes játékidőben 4-3ra nyertem. Kicsit sajnáltam a srácot.Ezt követően a futties kupa döntőjében 1-0ra vezettem a 89. percben. Szabadrúgásom volt a saját térfél közepéről, szélen. A sima passz nyílegyenesen az ellenfélhez került, aki 2 csatárrral vezette rá a kapusra, 1-1, majd hosszabbításban is kaptam egy gólt. Nem voltam teljesen nyugodt, de legalább élvezetes meccsek voltak.
És volt még egy meccs, ahol oda-vissza lőttek a védők egy-egy öngólt. Nem gyengéket.
Izgi nap volt.

Remélem a 17ben a szabadrúgásoknál nem lesz ennyire bezoomolva, alig látom ki hol áll, pedig van radar is. Nekem elég zavaró.
-
HdRew
őstag
válasz
Sanyicucu
üzenetére
Én tudom ajánlani a 85-ös IF Perisicet, állat.
Anno 40 körül adtam el, de mostanában nagyon felmentek az árak, csak tudnám, miért....Nemrég 450-ért lehetett buy now-val venni 28-as contit, most meg már 750-ért árulják... WTF?!?!!
Ez a fifa, hihetetlen... MdewC-nek már leírtam pár dolgot, azóta megint sikerült a fifának külön kategóriába lépnie

Egyik meccsen mindent kihagyok, tényleg a létező összes helyzetet, másik bever 1 helyzetből 1 gólt, és nyert... (Addig momentuma sem volt.)
Utána mérgemben játszottam még egy meccset, 2-0-ra ment az ellenfél, majd rúgtam egy nevetséges szabadrúgásgólt, amikor is löbbölve akartam indítani, nem ért bele senki, gól... Semmi helyzetem nem volt, széleket nem tudtam megfutni, majd beindítottam középen Agüerót, elment, gól, 2-2. 85. perc, ellenfél rúg egy kapufát Ben Arfával, csodával határos módon, majd elfutok a 88-ban szélen Williannal, valahogy bekotorja középre Agüerónak, aki kb. 15 fokos szögből, hogy még a kapus is fogja a rövidet, benyomta a labdát a kapuba, 3-2 nekem, nyertem. (Nála volt egy futties-os Konoplyanka.)
Szóval amelyik meccsen nekem kellett volna nyernem, vesztettem, amelyiken veszítenem kellett volna, ott nyertem..............
-
Meghivott
addikt
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Nem jó hír, de köszi.
-
Meghivott
addikt
Nem kaptam választ, hátha most:
ha eddig Pc-én játszottam és most elkezdem Ps4-en is a játékot, akkor a Pc-s fifa16 profilt (FUT csapat, coin) át tudom vinni? -
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ezt te érzed kolléga, a te tapasztalatod. Én csak a saját magaméból tudok nyilatkozni és elfogadom, amit mondasz.

-
Sanyicucu
aktív tag
Idáig nem volt színes lapos játékosom.Nem is törekedtem rá,hogy legyen de ezeket a játékosokat hihetetlen olcsón vettem és nagyon jók.Tudnátok ajánlani pár játékost aki 40-50 k alatti és szintén jó ahoz képest,hogy színes lap?Serie A és BPL csapatba kellenek.
-
#TOTTI
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Megy bocs, csak eladni nem tudok bizonyos játékosokat!
Meg fogyóeszközt. 
-
LedyGyuszi
addikt
én nem tudom hova tenni...Müller, Lewa, Icardi, Baumgartlinger TOTS lapjai nekem nagyon beváltak...
viszont pl. egy Dybala, Alli és még pár TOTS lap egyáltalán nem...
a 78as Dybala simán tönkreverte a TOTS lapját.... min. 10 meccsen mindegyik tesztelve volt, győzteseken, veszteseken...(#18927) tsigalko87:
nekem telón megy -
#TOTTI
őstag
Se telefonon, se webes felületen nem megy a FUT, azért lehet, mert ALT+F4-el léptem ki (lelki világom nyugalma végett)?
-
Classius
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap estefelé játszottam 1 - 1 meccset 2 magyar sráccal, mindkettőjüknek gratula, az egyik asszem 3-0 lett javamra, viszont a másik meccsen valami F betűs nick névvel játszott a srác, tőle kikaptam 1-0 ra, vele szívesen játszanék még pár meccset, elég kiegyenlített küzdelem volt! Sajnos névre nem emlékszem, ha magadra ismersz írj, elfelejtettem írni, hogy PC FUT div 2 volt, illetve az én nickem: Currahee14.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha ez vigasztal (nem gondolom), de tele voltam kék/TIF/más spéci lappal és egy hangyaf@sznyival se voltam előbbre, sőt. Többet ilyenekre nem gyűjtök, kivéve ha vmi hiper extra Juves lap nem jön, de 1-2 lapnál többet nem rakok a keretbe. Ez a rész végérvényesen bebizonyította, hogy értelmetlen. (De tudom, jól néz ki, az ember rákíván, de egy átverés az egész.)

-
Kristof_94
nagyúr
Sajnos így jártam... Terveztem egy Serie A csapatot is, de már a támadótrió + Pogba majdnem 750 ezerbe kerül és akkor még a fele sincs meg...

A Bundes csapat is elúszni látszik, pedig ott "csak" Auba és Müller lenne kék, de ketten már kiadnak legalább 800 ezret és akkor még "olcsón" megúsznám. Pár hete kb. 600-630k-t tettek ki ketten...
Szóval egy kicsit elment a kedvem a játéktól, mivel a 17-ben már nem igen lesz lehetőségem egy ilyen álomcsapatra, hacsak nem lesznek szerencsés húzásaim, de kétlem. Amúgy sem lesz annyira sok időm rá... -
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Alig játszanak, alig nyitnak, ez a következménye az ótvar játékmenetnek...
Te jól kalkuláltál, csak az ea kicseszett veled (is).

-
Kristof_94
nagyúr
90-es Neymar 180k, Suarez 200k, a jelenlegi legolcsóbb Messi pedig 950k, bár csak 3-4 van a piacon, amúgy meg 850 ezer körül van... Mi a fene ez? Azt hittem a játék végére mindenki szabadulna a játékosaitól...
MLS csapat is lassan elúszóban, Gerrard-Kaká-Lampard árai szintén elszálltak, Gerradból összesen 2 van a piacon. -
Sanyicucu
aktív tag
Megvettem ezt a hihetetlen emberkét 40 k-ért.Nagyon megérte mert mindent kiszed és elér minden labdát bár hol áll is.
-
Meghivott
addikt
Special kártyám még nem volt rövid pályafutásom során. Milyen packot nyissak, hogy legyen sanszom, vagy legalább jó cserealapom?
Jó lenne egy special bpl játékos, pl Coutinho... -
Meghivott
addikt
Tegnap egy nagyon kék csapat ellen vezettem 4-0ra, mikor a srác gyógyszere elgurult és azt csinálta, hogy középnél megvárta még a gép magától elkezdi a játékot, aztán hazaívelte és a kapussal berúgta. Majd ezt fűszerezte azzal is, hogy ívelés közben pause és hagyta lepörögni az időt. 11-0 lett a vége. Csak kacagtam és közben neteztem.

-
ProgenXL
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
A kapussal történő időhúzásért pedig járjon már sárgalap végre. Borzalmas mikor ennyire látványosan húzza az időt az ellenfél. Csak ott rohangál kezében a labdával és b*szik kirúgni.
A kapufák meg hát...

-
MdewC
nagyúr
válasz
_adaml21_
üzenetére
"majd 3-4-szer visszapattanva üres kapura bepasszolni" Nálam is ez az egyik best of őszülés forrás...

Igazából mindegyik véleménnyel azonosulni tudok és átérzem, mert nekem is hasonlóak a tapasztalatok.
Én csak azért várom, hogy legyen mivel játszani, de tény, hogy ez a rész sokat rombolt nálam is az imázsból, én se várom annyira, mint szoktam. (közben lemegy a nyár és megy tovább a meló...)
Egyébként a grafika miatt vagyok kíváncsi és abból adódóan, remélhetőleg jobb fizikát kapunk, ami kedvező hatást eredményezhet, de ha tele lesz a játék random hibákkal, akkor kb mind1...

-
LendvaiFeri1
veterán
4. A 3 túl kevés, az 5 pedig túl sok.
Ne legyen háttal passz, illetve 2* fos lábbal 25méterről pipa. Kontén erős butítása, a mostani kritikán aluli. Ha szögletre gurul a labda, azt fogja már meg a kapus, ne csak 2 méterről nézze, ahogy kigurul. Slimanit ne fejelje már le Otamendi és társai. Szabadrúgásnál kapuba beállás nerfelése. Értelmesebb animációk. Műesés kombó nem lenne rossz, mint pl. amit CR csinált tavaly az egyik bajnoki meccsen. Div1-es férgek kitiltása. FD lehetne kicsit olcsóbb, sok az a 15k.
A sprinterekkel nem sok baj van, sőt. Amikor Bale-t elnyomja/lefutja XA, az felbecsülhetetlen.
-
LedyGyuszi
addikt
Biztosan nem rendelem elő! Majd kipróbálom EA Access keretei között 10 órában, aztán majd a november-decemberi leárazásnál megveszem féláron...
addig jön majd 26 patch is, úgyhogy szóval ez nekem most 5/10 - várom is, meg nem is! 
(#18909) adamlukacs:
+1
RT+LT huszárok nagyon tudnak érvényesülni...lehet az irigység is beszél belőlem, mert én nem vagyok ilyen ügyes ezeknek a gomboknak a nyomogatásában, de én inkább megmaradok a gyors, passz kombinációs játékomnál, nálam ott kezdődik a foci...
-
törölt tag
0/10.
A 15 és 16 teljesen elvette a kedvem ettôl a sorozattól. Játszhatatlan, sokszor a gép dönti el, hogy ki nyerjen, sok a laggolós meccs, coincsalók, idióta ellenfelek, etc. Nagy ritkán még elôveszem egy-két meccsre, de szinte mindig alt+f4 a vége. A 17-et biztos nem veszem meg, max ha megjelenés után pár hónappal is azt olvasom, hogy kijavították az összes hülyeséget és nem cseszték el addigra a patch-ekkel.Addig meg teszek egy próbát a Rocket League-gel.
-
_adaml21_
őstag
Én megkezdem a sort.
10-es skálán én 0-t adnék, hogy mennyire várom, mivel a FIFA megjelenése azt jelenti, hogy véget ér a nyár
.
De természetesen nagyon várom, mert a 16-al lassan 2 hónapja nem játszom (és meglepően jól elvagyok nélküle). Amit szeretnék:
A sprinthuszárok ne tudják kiélni magukat, legyen reális a játékmenet, mint a 16-nál első 3-4 hónapban volt. Komolyan elhullott jó pár hajszálam amiatt, hogy teljesen értelmetlen normális focit játszani, elég csak jó dribblinggel rendelkező játékossal végigfutkorászni (LT+RT kombóval), majd 3-4szer visszapattanva üreskapura bepasszolni. És biztosan állítom, hogy ez kb. december-januárig nem volt így, akkor hirtelen megváltozott valami. -
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Még jó, hogy teljesen reális is ez a szpíd búszt, tiszta Crisys a game!

10-es skálán ki mennyire várja a 17-et és miben reménykedtek?

-
LedyGyuszi
addikt
akkor már értem miért tolja ezt minden 3. emberke...a másik 2 meg speed boostol, amitől Xabi Alonsot még Auba-val sem érem utol, aztán meg is találtam az Ovvy videjón...
én kb. 3-4.meccsente lövök egy beadásos gólt, meccsenként is max 2-3 beadásom van, inkább a földön szeretem megjátszani a bogyeszt...
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Igen, erről a "glitch"-ről sok tutorial született pár hónapja.

-
LedyGyuszi
addikt
sok beadás gólt szerzek én is!
az ellenfelektől megtanultam, hogy az alapig lefut, onnan átível a hosszúra és befejel...a kapus felett szépen átszáll a labda és a hosszún érkező pl. götze magasságú játékos is simán lefejeli pl. chiellinit...(mondjuk nálam Icardi, Lewa, Auba szokott érkezni)
vagy alapvonalig le, onnan visszahúzod tolsz egyet átlósan befelé és bead, középen érkező becsúsztat.sok ellenfél a rövidre löbböli be és a fejeli be a rövid sarokba, kapusaim meg valamiért ne mtudják kiütni a kapufa mellől, pedig ott állnak a rövid saroknál...
-
zsolti72837
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Obama?

-
#TOTTI
őstag
Össze raktam egy ilyet, mindenki 10-es chemistry-n van, érezni fogok bármilyen hátrányt a piros vonalak miatt?
-
vegitossj7
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ésssssss.... Ez a majom is megvan.... 1-el több ragequit volt most...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

PS4

Nem kevés coint spórolnék.

addig jön majd 26 patch is, úgyhogy szóval ez nekem most 5/10 - várom is, meg nem is!