- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
válasz
TommyGun
üzenetére
Igen, pontosan, nekünk PC-seknek ez most óriási lépés. Azt tudtam,hogy változik majd a talaj, de azt pl nem gondoltam volna, hogy ahogy becsúszik a játékos úgy lesz ott a nyoma is és az ott is marad végig. :] Óriási. Maguk a játékosok is hihetetlen élethűen mozognak, valóban az az érzésem van,hogy fut a játékos, lendületben van. A labda nem csak pattan, hanem pörög is és érezhetően van hatása ahogy leér a földre.
Az igazi játékélményt szerintem úgy is az online fogja meghozni( vagy elvenni
). A gép az csak gép. A labda fizikája szerintem ott fog kijönni és ott kell majd nagyon figyelni a passzokra. Jelenleg a gép ellen nagyon bejön a passzolás, s a labda is odamegy ahova én akarom, hogy menjen, legalábbis eddig úgy ment.
De egy élő játékos ellen már biztosan más lesz a helyzet.Persze apró bugokkal már találkoztam, az egy helyben toporzékoló játékos azért illúzió romboló, de nincs olyan játék amibe ne lennének hibák.
Tény és való, hogy nem mondom magamat nagy focisnak, mert nem vagyok. A 14-el is csak a haverral toljuk Elroyyal. Viszont engem megvettek kilóra. :]
(#304) GRaul vicces amúgy, de tényleg vannak amikor hibát tud okozni 1-1 ékezet
Új hozzászólás Aktív témák
- Seagate /ST/ 8TB HDD Eladó !!
- Eladó QNAP TS-264-8G 2-Bay NAS (2x 2,5GbE LAN, 2x 2 x M.2 slot, 1x PCIe slot)
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Amazfit GTR Mini okos óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). A gép az csak gép. A labda fizikája szerintem ott fog kijönni és ott kell majd nagyon figyelni a passzokra. Jelenleg a gép ellen nagyon bejön a passzolás, s a labda is odamegy ahova én akarom, hogy menjen, legalábbis eddig úgy ment.
De egy élő játékos ellen már biztosan más lesz a helyzet.