Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
Nowhereman #426 üzenetére
1. Van némi különbség a száműzetés és az emigráció között (attól függetlenül, hogy nem saját jószántukból távoztak külföldre, hanem az üldöztetések elől menekültek).
2. Pirulnunk kéne?!? Ugyanmár! Zárjuk már le végre az elmúlt századot!!! Vagy piruljanak pl. a spanyolok az inkvizíció középkori tettei miatt?!? A cro-magnoniak (azaz mi mindnyájan) a neandervölgyi ősember kiirtása miatt?!?
Nem volt szép időszak, ez kétségtelen, de - ahogy mondani szokták - ''ez már történelem''. Vagy az a véleményed, hogy ''bűnhődjön a vétkes, hetedíziglen''?!? :( -
Sidaries
őstag
válasz
Teller Edét én is említettem. Nem a Nobel díj a lényeg ez tény, hanem a találmány világra gyakorolt hatása. Az atombomba pl elég hatásos.
-
Den
veterán
válasz
Úgy ahogy mondod. A tudósaink nagy részét elüldöztük, majd mikor egy idegen országban, idegen segítséggel jelentős eredményeket értek el, akkor rögtön a nemzet büszkeségei lettek.
Lásd legújabb nóbel díjasunk, akit bár el nem üldöztünk, le sem sz@rt senki, a németek nyomták ezerrel, most hogy megvan a nobel, ő a haza büszkesége, és az egész magyar irodalom veri a mellét, hogy végre a magyar irodalom megkapta a méltó eliusmerést.
Nem, Kertész Imre kaptameg méltó elismerését. És ehez nekünk semmi közünk... -
rog
addikt
válasz
hat ez az!
mindenki ugy odavan, hogy milyen sok a nobeldijas.
nekem ezzel mindig ket problemam volt:
1. altalaban, csak az anyanyelvuk volt magyar ezeknek az embereknek, az allampolgarsaguk meg mindig valami mas.
2. nobel dij? oscar? miss world? mitol jobb a aki megnyeri, vagy csak jelolik.
szerintem, politika legalabb annyi van benne, mint tudomany, szineszet, vagy szepseg.. -
launcser
senior tag
válasz
hivatalisan végülis senkit sem számuztek.. :)
100 éve a magyar iskolarendszer sokkal jobb volt azt bizonyitja
mostmár sokan állandoan logni akarnak, nem tanulnak fizikát..
vagy amihez nincs kedvük
Aktív témák
- Asus Rog ALLY Z1 Extrem
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest