Hirdetés

2021. december 7., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  Félhomály

Hozzászólások

(#13) Mirage


Mirage
tag

Szép estét,

A mai nap zeneszáma: Rels B – Lágrimas de Cocodrilo [link]
Egy kis chill számocska mára, nem épp a kedvencem a műfaj, de ezt a számot egész szeretem.

A nap röviden: Ahogy terveztem is, főleg pihenéssel töltöttem a napot, játékkal, de azért volt egy kis edzés is, bár ebbe a melegben kicsit nehéz rávennem magam.
Még mindig fájdogált a fog a nap folyamán, de már érezhetően jobb és kezd csökkenni a gyulladás.

Végre meglett a lvl 80 Barddal. Így, hogy minden skill elérhető számomra, azt kell mondjam, hogy hatalmas meglepetés volt számomra ez a job, szinte rögtön az elejétől.
Utoljára akkor játszottam vele amikor elkezdtem az első karakterem még a Real Reborn-ban. Akkor nem is tetszett, és az első adandó alkalommal váltottam Ninja-ra. Azóta azonban eltelt nagyjából 5 év, és sok változáson esett át a játék és így az összes benne lévő job is, a jelenlegi formája a Bardnak pedig nagyon tetszik.
Minden új kiegészítőnek úgy állok neki, hogy választok egy maint minden role-ra, bár a tank és healer esetében annyira nem fontos hiszen a gear nagyrésze közös, tehát bármikor tudok váltani ahogy kedvem tartja, de a dps esetében kicsit árnyaltabb a helyzet, hiszen ott ez nem sok esetben igaz. A kérdés csak az, melyik role és annak melyik versenzője legyen az "első".
Most erre a feladatra jelenleg fej-fej mellett versenyezik számomra a jó öreg White Mage és a Bard, nehéz döntés lesz, hisz jelenleg imádom mindkettőt.
A Reaper nagyon igéretes még, ő simán feldúlhatja a helyzetet majd. ;]

És ha már játékok, be kellene szereznem újra az NMS-t, nagyon rég játszottam utoljára és megjött a kedvem hozzá.

Délelőtt végre megkaptam a „várva várt” emailt az Uncle Seiko szíjjal kapcsolatban. Nevezetesen, hogy végre az országban van, úgyhogy ideje felköhögni a vámot a postának. Vagyis azt hittem vámot kell rá fizetni, de mint kiderült bizonyos összeg alatt csak 900 forint szállítási díjat + ÁFÁt kell fizetni. Mivel az eredeti értéket 22 ezer forintban állapították meg, ezért „csak” 6000 forintot kellett fizetni, így a végösszeg 6900 forint lett. Ezzel persze számoltam (sőt, azt hittem több lesz igazából), be is fizettem hát azonnal.
Nagyon kíváncsi leszek hány nap alatt fog eljutni hozzám, ha már a posta felszámolta a szinte standardnak mondható belföldi szállítási díjat is.
Gyanítom, de ne legyen igazam, hogy nem fogják rendesen házhoz hozni, hanem nekem kell majd elmásznom érte...

Mindenesetre nagyon várom már, remélem, hogy ténylegesen annyira minőségi darab lesz, mint amennyire a híre és az ára sugallja, annyi biztos, hogy jelentősen dobni fog az óra küllemén.

Holnap kicsit kirándulunk, szétnézünk Pannonhalmán, remélhetőleg nem fog épp akkor beindulni jobban a fogfájásom. :U

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  Félhomály
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.