Aktív témák

• McJames

senior tag

válasz guest #8 üzenetére

Én nem ismertem, nem is vagyok oda érte, ettől függetlenül ez semmiképpen sem érdemelte, sem ő sem más. Bár szerintem egy ismeretlen akárkiből valószínűleg nem is lett volna ilyen hír, ugye...

A biztonsági szakmában pedig feltétel a fizikai és pszichikai megfelelés, de azért a pénzért, amit ott hivatalosan keresni lehet, és figyelembe véve azt a kockázatot amit ez a munka jelenthet, sajnos nem lehet csak a ''kiválóan megfelelt'' kategóriájú munkavállalók köréből alkalmazottat választani, sőt.
    Másrészt meg ne csodálkozzon senki, hogy esetleg egy felfokozott helyzetben azok, akik nem rendelkeznek kimagasló egyéni fegyelmezettséggel, csordaként viselkednek.

Nézzétek meg, a választások során sok olyan ember vetkőzött ki magából, akiről véletlenül sem gondolta volna senki. Akkor miért pont egy (vagy több) biztonsági őr ne járhatott volna így?

Még valamit: a fenti sorokban olvasható megértés nem azonos az egyetértéssel, azaz ilyen mértékű bántalmazás senki részéről nem elfogadható SZVSZ.

Aktív témák