- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
Üdv!
Miért kell nekem OneDrive-ra mindene egyes telefon kikapcs-bekapcs után újra bejelentkezni? Miért nem tudja megjegyezni? Sehol nem találtam erre vonatkozó beállítást. Még amikor először próbálkoztam vele, akkor nem kellett, kb év eleje óta ilyen, aztán már meguntam állandóan bejelentkezni, most meg eltűnt az összes képem.
Ráadásul azt is állíthatom be újra, hogy töltse fel azokat a nyavalyás képeket magától.
-
KisTücsök
addikt
Húúú az avatarod, az... az... 10/10.
Passz. Annyira hirtelen nem hiszem, hogy eltűnne, biztos valamennyi idővel előtte értesítenek, és letudod menteni a dolgaidat. Mondjuk ha 200 Gb-okat "osztogatnak" ingyen, akkor a népszerűséggel szerintem nem lesz gond.
Bár egy kicsit fapados. Dropboxhoz képest legalábbis. Meg android appja sincs, ahogy látom. Azért próbáld ki.
ricsidealer:
Kiosztok én is néhányat, bár még mindig van rajta hely. Csak a legfontosabb dolgokat rakom fel.
___A OneDriveval is kacérkodom, de így elsőre az is elmarad nálam a dropboxtól.
-
KisTücsök
addikt
Ne hagyja ki: 200 GB-ot tárolhat itt, ingyen
Dropboxban nem lehet növelni a tárhelyet valahogy? Na nem előfizetésre gondolok, hanem pl küldök meghívót (ha lehet) és kapok +x gigát. Vagy hasonló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Windows 11
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3274, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest