- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ko.nagy #5372 üzenetére
Pedig én múltkor hasonlítottam össze, hogy a mega olcsóbb a Google-nál, igazi kb pár száz forinttal, de még is. (amúgy meg jobban jár vki, ha éves licenset vásárolna)
A Megánál 400 gb-nál kezdődik, és több 10 tb-nél végződik, a Google-nál meg max 1 tb.
17 ezer 1 évre 400 gb hely kb megánál, és kb 30 körül van 2 tb 1 évre szintén a megánál, most néztem meg...
-
nfsu17
veterán
válasz
ko.nagy #5372 üzenetére
17k körül indul az egyszemélyes O365 (ahol én láttam)....nevezzük Onedrive-nak, ha csak tárhelyben gondolkodunk.
Az ufóson most (is) 18.650 a dobozos verzió (kapsz egy "papírtokot", melyben benne lesz a kód). Ehhez most adnak 5.500 Ft értékben egy plüssfigurát. De veheted ennyiért elektronikus kóddal is, ahhoz nem jön figura.
Én a dobozost vettem, hibátlanul meg is jött @lzaboxba. Figura+az office.
Meghosszabbítottam vele az áprilisban lejáró (szintén tavaly vett csomagot) előfizetést.
6x 1TB-od van (vagyis nekem), melyet akár meg is oszthatsz a családoddal. Ha meg regelsz magadnak 3 e-mail-t, lesz 3x 1TB-od. Én nem szórakozok ilyen ebayes megoldásokkal, mikor legálisan ~2x ennyiért már 6x akkora tárhelyet kapsz. Persze ez csak azoknak jó, akik >1TB-ban gondolkodnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest