Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RegElek

csendes tag

Sziasztok!

JottaCloud-ot használunk tavaly óta (Home 1Tb). Egy darabig nem is volt gond, de néhány hete véletlenül észrevettem, hogy tele a Jotta kuka képekkel.
    30-40e db, gyakorlatilag a fontosabb családi és minden képek ott (is) voltak.
    Visszaállítgattam, kerestem az okot, hogy miért kerülhetett oda. A Windows Lomtár üres volt, semmi nyoma, hogy oda került volna akár egy fotó is. Support aszongya', hogy csak azt látják melyik gépről törölték.
    Ok, minden visszaállít, leszinkronizál, majd sync szüneteltetés.
    Eljutottam oda, hogy lehet, hogy a winchesterrel van gond, volt rajta 2 hibás, 3 gyenge szektor (HD Sentinel szerint). Oké, lementettem mindent másikra, ami 100/100-as.
    Pár hétig még hanyagoltam a Jotta-t, most újra feltettem, másik gép/Windows, másik winchester. Mindent újra lehúzott, oké, fasza.
    Majd újra kidobott egy csomó mindent a kukába.
    Annyi különbséggel, hogy néhány (szó szerint, tényleg csak néhány) elem nyomát látom a Windows kukában is.

Tapasztalt valaki hasonlót?

Play alkalmazás értékeléseknél van egy hasonló eset, de mást nem találtam róla.

Nem fogom már megújjítani az előfizetést, a Synology és a WD köszöni szépen, akár a Jotta, akár más a törlések oka.

Új hozzászólás Aktív témák